mindenkinek szüksége van egy rendszerre ..
ha nem tud magának ilyent kitalálni , akkor tanuljon meg mástól ...mindegy , de legyen mindenképpen és valamilyen amiben tud működni folyamatosan -és ami fő: eredményesen .
az "eredményesség a fxben" definiciója sem tiszta mindenki előtt (ez is megérne egy misét)
a bármilyen rendszerek próbájára jó a backteszt - nem kell vele kínlódni hetekig
lementettem ezt is , oszt majd ha lesz kis időm és kedvem is hozzá ezt is elolvasom oszt tanulmányozom .
Ez egy korrekt és igényesen megírt manuális kereskedési rendszer része (THV), amelyet a Németországból a latin világba menekült, nyugdíjas éveit taposó erős bagós moteltulajdonos fémjelez "Cobra" néven, egy-két hónapja promóztam itt a fórumon. Innen letölthető a teljes rendszer (a hozzászólásokat is érdemes olvasgatni, valahogy így működik egy igazi közösség):
Köszi, azért hozzá tartozik, hogy volt egy-két meleg pillanatom, mert korán nyitottam egy long-ot, de aztán lentről még rányitottam, és szépen ki tudtam futtatni, meg közben még építettem rá minden esés után, forduláskor.
Így H-K össz. 110€.
Azért volt egy két eset, amikor elfüstölt a heti nyerőm előtte.
Most elég jó, 1000€ betétre, 315€ tiszta nyerő van.
BÉT-en meg szenvedek ugyanezért.
...nem úgy, mint a magyar piacon. Ott hamar realizáltam FHB-t. :(
1.95 dodó credit 100k limit order esetén. Jól hangzik, persze az ördög a likviditásban rejtezik... Vajon mikor szedik ki a limit ajánlatot, ha már tovább megy a piac vagy kialakul szép nagy "házon belüli" forgalom?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.