Korrektív az emelkedés szerkezete, az első fel hullámára vetített ~1.366 (100%) illetve ~1.372 (161.8) a potenciális lefordulási szintek ebből az alakzatból. Ez utóbbi a teljes esésre vetített 61.8%-os visszakorrekciós szint is egyúttal.
USD-nél 1.5 éve sütögetik el a korábbi kamatemelés lehetőségét, de ez addig úgysem következik be, amíg börniék nem látják biztosítva a 2%-os inflációjukat (már ahogy ők számolják).
A 9%-os munkanélküliség pedig úgy lehet kamu, ahogy van.. szóval azt felesleges is követni.
Előbb jöhet a kamatemelést mint ahogy azt eddig várták. Pénteken írtam a brutál jó amcsi munkanélküli adat után h erősödhet a dollár és egyáltalán nem biztos h a rv. piac esni fog.
Péntek kb. 17h-ig azt játszottam h EUR/USD-ben minden emelkedésbe beleadtam, ahogy esett zártam. Megint felment, újra beleadtam, lejött újra zártam. Szépen lehetett keresni a shorttal.
USDx is 4 napja erősödik, részvénypiacon pedig semmi jele még egy kis megingásnak sem. Érdekes.. Lassan kötvényhozamok miatt amcsik is elkezdhetnek aggódni -szvsz.
Így már jobban értelek, de az azonosítás teljesen rossz ebben a formában. Ez a háromszögtípus az egyetlen trendhullám, tehát számozzuk és megkülönböztetésül a mindig korrekcióra utaló betűvel azonosított háromszögektől Diagonal-nak hívjuk:
Metatréderben van olyan funkció hogy pozi nyitáskor/záráskor emailt küldjön automatikusan? Vagy ezt a robotba kell beírni? (Email engedélyezve, működik.)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.