Lehetséges, de alapos ember vagyok, és eddig mindig kifizetődött ez a hozzáállás. És sajna megszoktam, hogy érdemi segítséget általában saját magamtól kapok.
Halkan jegyzem meg, hogy érved továbbra sincs az MM broki mellett (és másnak sem), pedig a topic jellegéből adódóan biztosan hasznos lenne, ha legalább egyszer a már sokat tapsztalt élesben kereskedő kollégák 5 mondatban összefoglalnák, hogy a problémásnak vélt MM modell a gyakorlatban mégsem baj ezért meg ezért, vagy helyette sokkal fontosabb ez meg ez.
De nyugi, részemről nem hozom elő többet a témát (most sem én tettem, kérdésre válaszoltam).
Alparinál az NDD account azoknak jó, akik 20 000USD -nél többet fektetnek be (legkisebb kötési egység 3 lot).
Megfordítanám a kérdést: ha érted a különbséget az MM vs ECN/STP között, akkor miért kereskedsz MM brokival? Milyen érved szól az MM mellett, tényleg érdekel.
Még nem, mindkettő ötcsillagos minősítésű meggyőző felhasználói respekttel, fxprimus jobbnak tűnik. Javasolni csak akkor tudok majd, ha lesz éles tapasztalatom (nálam a VPS nem szempont, csak előny).
Linux: nem tudom, kérdezd meg a szolgáltatót, mit lehet/nem lehet.
1.) Te melyiket javaslod? Használod valamelyiket?:)
2.) Nézegettem a Vps-eket, 10 dollárért már van linuxos, kérdés ott futnak a a windowsos mt4re írt expertek?
A kérdésem lényege tulajdonképpen, hogy milyen megoldások vannak expert advisorok futtatására úgy, hogy ne kelljen folyamatosan bekapcsolva lennie a számítógépemnek:)
Ha tud valaki jó megoldást, megköszönöm, ha leírja:)
De lehet, hogy inkább úgy csinálom, mint soda, hogy a tp-re megyek rá, kikapcsolom, aztán ránézek 2 nap múlva.
Pénteken 16:20 körül felriadva szundikálásomból rápislantotam a grafikonra, és mit ád isten éppen akkor érte el a céláramat az snp. Igaz ott is átesett rajta vagy 5 ponttal utána :(
Vigyázat! Intelligens Hús Alapú Fegyverrendszer! :)
Nem, örülök, hogy ügyes vagy, csak azon dühöngök, hogy honnan a francból tanuljam meg a jó sl szint belövését, mert 1204 (Még Pénteken állítottam be!), 1199 snp short-omat korán zártam.
Hrrrr... 92-ön. Még volt benne 10 pont!!! Basszus...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.