azt ugyanúgy kell elszámolnod a bevételeid között . azután is ugyanannyit adózól mint az árfolyamból adódó nyereséged , csak ezeket külön kell megjelenítened papíron - a bevallásodban viszont összesítve van.
a cég is külön jeleníti meg a bónuszt és az egyéb bevételeket -már amelyik )
Törölt felhasználó2010. 12. 09. 20:53
Sziasztok! Nekem azt eltudnátok magyarázni, hogy van az adózás egész pontosan? Illetve az, hogy akkor mivan, ha csatlakoztam egy market maker forex brokihoz aki bonust ad a depositra, illetve partnership programban 40% spread költséget jóváír a számlámra személyenként akinek tovább ajánlottam a céget. Tehát nem árfolyam nyereségből származó jövedelmem van, hanem jutalékot/bonust vagy jóváírást(nem is tudom hogy kell nevezni ezt) kapok kereskedés nélkül,s ebből van nyereségem. Na ebből is kell adózni vagy ezt nem kell bele számítani a külföldről származó illetve forex kereskedésből származó jövedebe?
ha forintban van a számlád akkor nyiss eu és dollár alszámlát a webes felületen.
ez nem kerül semmibe se
Ha úgyvéled a forint el fog mozdulni valamerre akkor vidd át a pénz oda
ez 1% költséget jelent az aznapi középárfolyamon
azzal is nyersz
ide-ode lehet transzferálni a pénzt.
admirálnál is biztos h van kérdezd csak meg őket levélben hog megy az.
Eltüntél nagyon! Shortod megvan még?
Leálltam, ebben az évvégi ugrabugrában nem akarok benne lenni. Ha tisztább lesz a kép, visszaszállok! :)
Karácsony, számvetés, szilveszter, pihi, leállás...ez a tervem idénre! :)
Pont ezek a dolgok érdekelnének, hogy ki dolgozik jobb feltételekkel, mik a tapasztalatok, melyik rendszer/szolgáltató megbízhatóbb, milyen gyors az ügymenet, ha bármi gond van... ?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.