Topiknyitó: pomperj 2018. 02. 27. 07:28

Financial Forecasts  

Azsia: mersekelt optimizmus
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szieszta szombat, 08:09

Régebben olvastam, hogy a római katonák azért voltak annyira elszántak, mert párokat, csoportokat alkottak és utolsó leheletükig védték egymást. Akkor a homoszexualitást lehet tanítani? Nem a génekben lapul? Lehet, hogy sokkal több elfojtott vágy van, mint amit tapasztalunk?
Én úgy gondolom, engem nem lehetne rákényszeríteni, hogy férfit szeressek. De ezt gondoltam george michaelről is és eleinte merkury-ról is.
Ha musk csemetéje átoperáltatta magát, annak volt valami előzménye, nem divatból teszik ezt....gondolom. Ha meg divatból csinálta és van rá pénze, majd visszaoperáltatja magát. Mennyi torz emberke futkározik közöttünk, implantátumokkal  a testében, kacsacsőrrel. Ha így akar feltűnni az  legyen az ő dolga. Akinek meg tetszik, kövesse. Ez az igazi demokrácia. Ha  a szülő nem ér rá nevelni, meg példát mutatni csemetéjének, akkor majd megneveli a közösségi média.
szieszta szombat, 07:52
Előzmény: #113396  szieszta

Azt tudni kell, hogy a politika is egy nagy biznisz. El kell adnia magát a jelöltnek és ebben egy óriási csoport segíti. Nem fontos mit ígér és annak milyen hatásai lesznek, csak a tömeget kell meggyőzni. Minden választó olyan vezetőt érdemel, amilyent megválaszt. Négy év múlva lehet javítani. Ha meg annyira mellényúltak, jöhet a polgárháború.
Erről szól a politika, így lett hitlerünk is, merkelünk, meg orbánunk. A többsség akarata.
A szocis vezetőket nem említeném, mert ott tudjuk, milyen volt a szabad választás. :-)
szieszta szombat, 07:45
Előzmény: #113393  Matyi_atya

Bizony ez sokszor így van, hogy azokat féltjük, akiknél kolbászból van  a kerítés.
Mikor a vállalkozó ismerősöm sír, hogy mi lesz vele, hogyan fogja tankolni a 4 mercedesét és évente 4 szer világ körüli útra menni. Mert megérdemli.
szieszta szombat, 07:40
Előzmény: #113395  borembuk

Szerintem azért buktak, mert a magyar köztévé is Trump mellé állt és 0-24-ben tolta  a kampányát. :-)
Mert ugye az összes amcsi ezt nézte. :-)
szieszta szombat, 07:38
Előzmény: #113381  KrisztinaI
Húha, itt már be kellett vetnem a google fordítót, mert annyi idegen szó hangzott el. :-)Ezeknek ugye nincs magyar megfelelője így minket ez nem is érint.
Az egészet átraktam angolra, hátha jobban megértem. Jó kis játék. :-)
Ez jött ki:
I didn't read it all the way through, but I've already written this several times, that there was also a problem with the "lecturing" tone on the other side...but I also said this before, that people only paid attention to the tone, and not to my content.. ..or the "panem et circenses" thing, but they didn't understand the big picture. You can hate excessive feminism, wakeism, and Greta Thunberg together with climate change, these are exaggerations of a good thing... the problem with them is that they voted against something that was already at their elbow, alongside a money-throwing celebrity, and not in addition to principles.
Azután meg ez:Nem olvastam végig, de ezt már többször leírtam, hogy a másik oldalon is volt probléma az "előadó" hangnemben...de ezt is mondtam korábban, hogy az emberek csak a hangnemre figyeltek, és nem a tartalmamra... ..vagy a "kenyér és cirkusz" dologra, de nem értették az összképet. Lehet utálni a túlzott feminizmust, wakeizmust és Greta Thunberget a klímaváltozással együtt, ezek a jó dolgok túlzásai... az a baj velük, hogy valami ellen szavaztak, ami már a könyökükön volt, egy pénzdobáló celeb mellett, és nem az elvek mellett.
Azért bemásolom az eredetit is.
Nem olvastam végig, de ezt már írtam többször, hogy volt a másik oldaon is gond a "lecturing" tone-al....de ezt is mondtam már, hogy az emberek csak a tone-ra figyeltek, és nem a taratlomra....illetve a "panem et circenses" dologra, de nem értették a big picture-t. Lehet a túlzott feminizmust,  wokeizmust, meg Greta Thunberget gyűlölni a climate change-el együtt, ezek jó dolog eltúlzása... a gond velük az, hogy valami ellen szavaztak, ami  már a könyökükön jött ki, meg pénz dobáló celebrity mellett, és nem elvek mellett.
Semmivel sem látszol műveltebbnek, ha nem tudod mágyáról kifejezni magad!
Nekem volt ilyen ismerősöm, aki 3 hónapot volt Londonban, de "hogy is mondják magyarul"?, annyira angol lett. :-)   Közben a JVC hifitornyot dzsívíszínek mondta.
borembuk szombat, 07:29
Előzmény: #113384  elrow
Eltaktikázták magukat a demek. Kritikus időszakban és későn lépett vissza biden, kamala pedig nagyon kevés volt a szerepre. Ezért buktak, a többi konteó.
szieszta szombat, 07:17
Előzmény: #113391  hellforceone

De eljött, nem?  :-)
Van aki a RIG et figyeli és kommentálja, van aki a coinokat. Legalább a köztudatban tartom. :-)
Matyi_atya
Matyi_atya szombat, 05:48
Előzmény: #113385  KrisztinaI

"... én ott járok, hgoy mit fognak enni, honnan fognak ruházkodni, ezt érted?"

Elefántcsontpartról, Togóról, Mauritániáról, Csádról, Szudánról, vagy az USA-ról van szó?
Ha az utóbbiról én inkább azon aggódnék, hogy tudják majd  az ezer dolláros iphonejukat lecserélni 8 hónap után, ha kijön egy újabb modell.
lngnl szombat, 03:49
Előzmény: #113364  drexler76
PLTR menni is fog meg sokat en mindig is tudtam hogy egy jo befektetes lesz. 
hellforceone szombat, 01:50
Előzmény: #113377  szieszta
"Már megijedtem, hogy a hétvégi bitcoin pumpa elmarad, de ami késik nem múlik"
Nem gonoszkodás, de tényleg, DE - Már megijedtem, hogy a hétvégi bitcoin pumpálós kommented elmarad, de ami késik nem múlik. 😂😂😂😂
Vagy óriásit bukhattál vele valamikor vagy azt bánod, hogy kimaradtál belőle :)
elrow szombat, 00:42
Előzmény: #113388  KrisztinaI
Marketinges ballépés? Az nem marketinges ballépés, hogy elfordultak a munkásosztálytól és a beteges ideológiájuknak a képviseletét sokkal fontosabbnak tartották. Ez annál sokkal több, komoly politikai hiba és egyben hübrisz. Mindezt úgy adták elő, hogy aki nem ért velük egyet az tudatlan hülye és nem érti a világot...
Nem lehet, hogy vannak emberek akik úgy gondolják, hogy vannak fontosabb dolgok is az életben annál, mint hogy a shein-ről olcsón vásároljanak? Talán úgy vannak vele, hogy lehet, hogy kevesebb dolgot engedhetek majd meg magamnak, de legalább nem kell nonstop lenézve éreznem magam a kormányom által, mert nem vagyok hajlandó a jóemberkedő, woke, stb. bullshit-t bekajálni amit rám akarnak erőltetni.
Szóval bármennyire meglepő ez számodra Krisztina, vannak emberek akiknek az önbecsülésük fontosabb a pénztárcájuknál.
"a női rokonaik meghalhatnak, ha bajba kerülnek"
Ezt pedig nem tudom értelmezni.
Zsolt90 péntek, 23:10
Előzmény: #113388  KrisztinaI
Azert elore ne dontsuk el, hogy borzalmas lesz minden mindenkinek. Az is lehet, de az is lehet, hogy aki oda szavazott, az azt fogja kapni, amit vart. De az amerikaiak batrak, mostani helyzet nem tetszett nekik, adnak egy probat a masiknak. Ha az is rossz, akkor nekik is meg fogjak mutatni a kisujjukat, ebben biztos vagyok.
KrisztinaI péntek, 22:46
Előzmény: #113387  elrow
Sandersnek igaza van, marketing ballepes  volt, amit csináltak, de nem változtat a matematika szabályain, ami azt mutatja, hogy maguk ellen szavaztak. Gyülölhetnek minden tanult embert, de az nem fog azon segíteni, hogy nem fognak tudni magukra olcson vásárolni, hogy a női rokonaik meghalhatnak, ha bajba kerülnek, és  a nap végén csak ez számít, és ők ezt nem értették, most a saját bőrükön  akarják ezt megtapasztalni, és én sajnálom őket, te pedig még mindig lecturing módban vagy, ahogy Harris és csapata, ez a különbség köztünk.
elrow péntek, 22:32
Előzmény: #113385  KrisztinaI
Pontosan ebből az attitűdből lett elege ezeknek az embereknek amit te is képviselsz...
Olvasd el szerintem újra B. Sanders szavait...
KrisztinaI péntek, 22:29
Ami a jól öltözött consultant-okat illeti... valóban szemet szúrhattak, főleg, ha  ezek az emberek exkluzív akcentussal álltak ki és meséltek.... csak az nem szúrt szemet ezeknek az embereknek , hogy ezek kis aktatologatók a világ leggazdagabb embere mellett, aki ott ugrált nekik a színpadon részben az ő adófizető pénzükből (lsd SpaceX).... akinek ehhez érdeke fűződik.... ez is színtiszta matematika. 
KrisztinaI péntek, 22:16
Te nem érted :-) Ember, az embereknek enni kell, inni kell, ruházkodni kell tudni, meg életben maradni, nem ideologoizálni... Te most ideologizálsz a semmiről,  én pedig azt próbálom bebizonyítani a Sheinről ideológia nélkül, egyszerű tárgyak mentén.,  hogy maguk ellen szavaztak. Abban mi a demokrata ideológia, hogy az emberek bére nem növekszik, csak mindennek az ára, és eddig legalább a kínai motyókkal életben tudtak maradni? Hol ígérte Trump, hogy a minimálbér nőni fog, és ezeknek nem kell többé a Shein-ről vásárolni? Ez egyszerű matematika, ezen mit nem lehet megérteni? Te vagy még mindig a nőknél, meg a wokeizmusnál lemaradva..... én ott járok, hgoy mit fognak enni, honnan fognak ruházkodni, ezt érted?
elrow péntek, 22:10
Előzmény: #113383  KrisztinaI
Nem, úgy látszik te nem érted az egészet.
Szerintem egyszerűen az emberek többségének elege lett abból amit a demokraták képviselnek. Állandó moralizálás, jóemberkedés, woke őrület, illegális migráció, stb. Mindezt olyan lenéző, elitista gőggel képviselik (ahogy te is) ami egy átlag szavazó számára visszataszító.
+ Bernie Sanders szavai is megfontolandóak: “It should come as no great surprise that a Democratic Party which has abandoned working class people would find that the working class has abandoned them (...) While the Democratic leadership defends the status quo, the American people are angry and want change. And they’re right! (...) Will the big money interests and well-paid consultants who control the Democratic Party learn any real lessons from this disastrous campaign? Will they understand the pain and political alienation that tens of millions of Americans are experiencing? Do they have any ideas as to how we can take on the increasingly powerful Oligarchy, which has so much economic power? Probably not.”
KrisztinaI péntek, 21:56
Előzmény: #113380  elrow
Egyszer menj fel a Shein appra, keress rá valamilyen női ruhára, kiegészítőre, ilyemsmire, és nézd meg a review-kat, a fotókat, amik fent vannak...nézd meg az embereket, a hajukat, a ruhájukat, a lakásokat, ahonnan azok a fotók vannak... én ilyen egyszerűen látom a dolgot. 
Amit megosztottál, nekem ugyanaz a lecturing nothing, csak a másik oldalon,  ami ellen az emberek lázadtak.... szegények, nem értik az egészet. 
KrisztinaI péntek, 21:49
ui. érdekes, hogy azt írja, hogy elszabadulhatott volna a pokol, ha Trump nem győz tisztán kíváncsi vagyok, hogy a mostani felállás szerint mikor lesz polgárháború, amikor a Kínából jövő olcsó cucc megszűnik, meg néhány női rokon meghal....
KrisztinaI péntek, 21:46
Nem olvastam végig, de ezt már írtam többször, hogy volt a másik oldaon is gond a "lecturing" tone-al....de ezt is mondtam már, hogy az emberek csak a tone-ra figyeltek, és nem a taratlomra....illetve a "panem et circenses" dologra, de nem értették a big picture-t. Lehet a túlzott feminizmust,  wokeizmust, meg Greta Thunberget gyűlölni a climate change-el együtt, ezek jó dolog eltúlzása... a gond velük az, hogy valami ellen szavaztak, ami  már a könyökükön jött ki, meg pénz dobáló celebrity mellett, és nem elvek mellett.

Topik gazda

pomperj
pomperj
3 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek