Ráadásul elég fura, hogy mindig éjjel ugrik meg az árfolyam, mikor az amcsik alusznak, tehát úgy tűnik ázsiából manipulálják az árfolyamot. Kórea mindig is nagy coinbarát volt, satoshi sem amcsi név. :-) A nagy coinmánia ázsiából jött.
Azt senki nem tudja, hogy tényleg a piac áraz, vagy valamelyik coináró huncutkodik. Sok ezer címről és névvel manipulálják az árfolyamot, ahogy Alonso is mondta, a cointőzsdék " nem éppen a legtranszparensebb vállalatok". Majd most a blackrock. Az a cég, ami majd az ukrajna újjáépítésében is főszerepet fog játszani. Nem hiába még a SEC sem mer ellenük fellépni. Ez a legnagyobb maffiaszervezet része.
🤣🤣🤣🤣🤣 Jaja látjuk éppen jönnek a végrehajtók! Fájó lehet. És már vagy 6 éve írogatod ezeket a minden alapot nélkülöző szövegeid. Valahol respekt, ilyen kitartó trollt sose láttam még.
Mikor musk belevett, 10 ezer dollárt ugrott egy nap alatt, aztán nagy részét veszteséggel eladta. Csak azért van ilyen ára, mert a bányásztársaságok is ülnek rajta, saylor is erre építette a taktikáját, hogy felvásárolják az összeset. Egy óriási reklám roadshowt is megszervezett, ahol szinte az összes nagyobb céget biztatta az üzleti tervének a megvalósítására. Nem nagyon jött be neki. A bitcoin csakis azért van még, mert a meggazdagodást ígérték a tulajdonosoknak. Addig nincs gond, míg nincsenek megszorulva, de ha majd a végrehajtó fogja kergetni őket, nagyon gyorsan szabadulni fognak. Most is csak a hírverés miatt ugrott meg, újra fellángolt a meggazdagodás reménye.
Goldi a legnagyobb király. Nincs már itt? Letisztult, következetes és jól érvel. Mindig egyet is értettem.vele btc témában. Azért egy kis dicséretet én is megérdemelnék mikor a rally előtt beírtam hogy sasoljátok. 😀 De amúgy ja ja valaki csak tartja.a btct azzal sokat tesz magáért hosszú távon.
A tőzsdei véleménynyilvánításnál egy a fontos, soha ne írj árat, csak irányt. Így a rulettasztalon nem kell 1:37 esélyt eltalálni, elég csak kiválasztani a feketét, vagy pirosat. Dátumot meg végképp nem szabad mondani, így bármikor lehet arra hivatkozni, hogy még nincs itt az ideje.
A fórum nem felejt. Ha elég hosszan visszaolvasol, sokkal kevesebb jóslat jött be, mint amit eltévesztettek. Ezért szép a tőzsde, mert ott csak az a biztos, hogy semmi nem biztos. Ha valaki beletalál, akkor gurunak kiáltják ki, ő meg csendben elhallgatja, hogy volt azért rossz jóslata is, nem is kevés.
A fórum alapján akarsz kereskedni??? Na megérdemelsz egy jó adag tanulópénzt! Az itteni ezernyi véleményből nagy része nem jön be. Persze később már mindenki okos és lehet fényezni, aki beletalált. Azzal viszont senki nem dicsekedik, hogy bukott, ezért néz ki itt mindenki milliomosnak.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.