Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Bevallom bekészültem, hogy eladom az aranyam nagy részét. Az volt a terv, hogy lejjebb visszaveszem a másik, biztonságosabb certiből. De én is azt látom, hogy nincs heves reakció, ezért nem ugrálok.
Tudjátok a kisbüfi elad a jegybank vesz, tipikus esete van. Fórumokon a shortosok kínlódnak miért nem akar beesni 2607- ig. Fogják a bálnák úgy látom az árat. Amit eladnak a kishalak azt egyből megveszik. Hevesebbnek kellene lennie az esésnek. Vagy az én vételeim megállították a piacot :) - bár annyi tőkém lenne…
Én vettem, sávosan megyek lefelé feltételes megbízással 2633- ig- eddig nem hiszem, hogy lemegy de beraktam. 2623 már az ingyencirkusz lenne ilyen erős DXY mellett.
XAU/USD H1 https://ibb.co/cvMdRZy Kb .2637- ig lemehet. De lehet csak hétfő hajnali 2-3 között. Holnap hétvége, így USA zár. . De én már 2643-47 tartományban is szívesen venném. Nem napos trade a terv. Így nincs ko veszély.
Bizony jón az új járvány! Is. Mai budapesti kórházi látogatásom alatt jött a hír. Láthatási tilalom és maszk. Csak én nem látogatni mentem:( . Az új kínai nyavaja ha kiszabadul, lesz ám gond! Pont ez kell a recessziós világnak.
Ezüstre elméletileg semleges, kicsit pozítív hatása lehet a PMI emelkedésnek. A mai árfolyam is ezt mutatja. Tehát a piac magasabb PMI-re számít. Kérdés arannyal mi lesz.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)