kicsit nem figyelek, máris mennyi bejegyzés van... sztem innen euro lecsoroghat 1.1140-ig, vagy a 14 órai délutános műszak fordítja a helyzetet... hetiben én is zöld gyertyára számítok.
Szerintem érdemes vigyázni az EU shorttal. Sajnos egy fellövés benne van, 1.1225 felett meg főleg, még akár a héten egy szép nagy zöld hetes gyertyát maga mögött hagyva.
Szia! Előbb-utóbb ott kéne neki kikötni. De jelenleg nem vagyok benne biztos, hogy ez a közeljövőben fog megtörténni.. Csak bízni tudok benne, rám is jó hatással lenne a dolog. :) Én azért már a másik oldalt is nézegetem, már nem csak short pozik futnak. Indexekhez való viszonyát is nézem, ha azok tudnának esni, szerintem jó lesz. Neked meg főleg mert akkor még pluszban a Forint is gyengülni fog.
Sziasztok! Én trédelek! Kicsit trükkös lett a helyzet megint. Longból zártam, shortra még rányitottam, de a további komolyabb esésre azért az életemet már nem tenném fel. DAX short indult még kedden.
Random Capitalnál nyitott ,ThinkMarkets-en, Metatrader 4-el ,jelszó beírás után azt jelzi : nincs kapcsolat. Többször is próbálkoztam.Másnak is van ilyen problémája ?
EUR/USD