Üdv,nagyon jó alicante,a sétány pazar,spanyolok korrektek,benidorm ott nem de elche,murcia,torrevieja,na meg valencia ott a tenger olyan,onnan kb 10 km-re mintha copacabanan lennél.Ja ha mész béreljetek autót.
majnem minden bank csinál forward ügyletet. Az vett opció valóban ritkán hoz többet, mint a forward (ugyanazon az alapterméken - persze van ilyen is), hiszen kifizeted a prémiumot, a delta pedig azonos. De ami oriási különbség az az aszimmetrikus kifizetés fv. (vett opción a prémiumnál többet nem bukhatsz, forwardon meg nyílván igen)
Cable pozim stopolódott (@1,2660), 30 pip vesztő; Kár érte, mert volt 40 pip nyerőben is.. (Sajnos ma nem tudtam gép előtt lenni - így előjött a swing trade egyik háránya - persze előnye is van :-))
Szia! Júliusban szoktunk nyaralni, addig még nyomom keményen! :) Na annyira azért már nem, a napi 18-ról már leálltam. Pihenés van inkább - több napos peca van betervezve, gitárokkal baszkódok, a lányom is itthon van már, zenélgetünk együtt, ilyesmi. DAX shorban látok inkább fantáziát, az EU lehet dagonya lesz. SP500 short volt még, de azt ma zártam. Elég szar az indexeknél a swap.
Te kinyaraltad magad? Remélem jó volt! Ha be tud indulni az idexekben az esés, a Ft gyengülhet. Majd figyelgetni kell!
Ja elfelejtettem, EUR/USD-ben most lesz egy fel kör H4 váltással, Aztán majd lehet, hogy hazavágják az egész csökenés/oldalazást - akkor súlyozom át a short/long arányt. Ha továbbra is le, akkor repül a long, fut tovább a short. Ebben a jelenlegi "csökkenő" napos trendben már alsó rés visszatöltést nem nagyon várok, ahhoz jó eséllyel még egyszer neki kell futni, kicsit nagyobb erőbedobással.
EUR/USD