kb. annyit lehet biztosan állítani, hogy a 2008 óta kibontakozott jegybanki ámokfutás iszonyatos torzulásokat okozott a piacokon amivel majd vmikor szembesülni kell
csak tájékozódnék az okosabbaktól
sokáig ingatlanoztam de már nem tartom rentábilisnak a forinttól tartok is meg nem is ennyi
nekem ez a dollárvétel elég nagy lépés volt és minden nap ingerem van megszabadulni tőle - mondjuk, ha nem mondjátok sose veszek
ezért kérdezem mindig, mire lehet számítani (ok, senki sem tudja)
Hát továbbra is az a véleményem, hogy Te vagy nagyon rafinált módon tájékozódsz itt a topikban, vagy mindenkit hülyítesz folyamatosan, vagy most már az is felvetődött, hogy portfóliós vagy. :) Sőt bennem néha már az is felmerült (minden rosszindulat és személyeskedés nélkül!), hogy esetleg a női nemet képviseled és ide jársz csevegni az NLCafé helyett. :))
Ez mind igaz, de azért az USA sem áll valami stabil lábakon. És nem tudjuk, hogy mi lesz a végeredménye, amikor másodszor is nekifutnak, hogy az adósságot eltüntessék. Az első kísérlet elég csúfos kudarcba fulladt, igen hamar kicsúszott az irányítás a kezük közül. Nem akármiért tökölnek ennyit a második felvonás megkezdése előtt. Most másképpen próbálnak közelíteni - Európán keresztül. De szerintem ezt sem fogják tudni kordában tartani. Ráadásul így igen sokat csúszik a végső nagy terv, a New World Order.
Haaahaaaa it már mindenki gyanús.Köszi egyébként,az 1:1 hát persze hogy arra:).De én inkább a te vonaladat preferálom,szerintem is valami tényleg készülődik a világban,és akkor jajj a feltörekvő devizáknak.Méghogy 260as froncsi?Gyerekek már fáj a hasam a röhögéstől.Bontok is egy mászáros kadarkát ,tompítanom kell ezt a sok infót.
Nyugi nekem nem kis dollárom van mégse ver a víz.Hidd el nemsokára csúcsra lesz járatva,én inkább ebben hiszek mint az euróban.Én itt európában voltam mindenhol és éltem is jó pár helyen,és hidd el, hogy posvány az egész,kívülről gyengítik is rendesen és ez az olvasztótégely úgy fog széthullani mint a szél.
Nyaralgatunk, nyaralgatunk? Ha igen, akkor érezd jól magad és legyen jó időtök! Az 1:1 az az Euro-Forintra vonatkozik? Megijesztesz! Gambadoro meg portfóliós? Biztos itt gyűjti az infót a "most érdemes ingatlant venni - persze kizárólag hitelből!" című cikkekhez! :)) Nekem amúgy inkább Breakeven a gyanús. Most akar bevásároltatni részvényből! :))
Hát csak rajta akkor! Én ezeket inkább már kihagyom. Az ingatlant megléptem amikor kellett, az indexeket meg már inkább elkezdem óvatosan shortolgatni.
hát sajnos nem
izgatott vagyok a kis dollárom miatt, bár masszív 4 ft körüli profit van most rajta, ugyanakkor előretekintek az euró bevezetés kapcsán:)
ha az ingatlanban 2-3 százalékot látsz, akkor mennyit az euróban, dollárban? :)
értem az 5 ker-t ott a turizmus mindig vinni fogja, azzal együtt, hogy az sem olyan már mint 4-5 éve :)
Picit külföldön vagyok és mit látok?Igencsak felpezsdült itt az élet :)Gambadoro neked ezért a portfolió fizet?:)Csoli bátyám neked meg egy baráti jó tanács,azonnal dobd a jurót mert itt a vég és 1:1 lesz a váltás mert mi olyan qrva jók vagyunk.
EUR/USD