persze, ezt csak korrekciós jelnek értékelem. kb 1150-ig, de lehet a leszúrás lesz az alja. 1160, szóval csak korrekció egyelőre. mt4 en kereskedek, nekem npon belül csak 4h idősíkom van. :)
Igen,de erre kevesebb esélyt látok jelenleg,mint arra,hogy a jövő héten letörje 1.11-et,inkább ez utóbbit valószínűsítem a jelenlegi technikai kép alapján,18 órai 8 órás záróból valószínűleg már lehet következtetni a napos és heti záróra is,amiből pedig már a jövő hétre.
zártam is a longom,technikailag 18 ig jó lenne,de 1.12 fölé nem igen várom.
1.1220 fölött tudna folytatódni a long a jővő héten,ha viszont vissza pattan 1.12 ről akkor jővő héten látok esélyt 1.11 letörésére.
Jó strandolást hétvégére,sziasztok.
az usdjpy long hit a fő oka a GBPJPY longomnak (usdjpy long is van - persze még nem zárom ki benne egy 110 körlüli korrekciót - de azt vételre használnám) USDJPY-t első körben (az esetleges korrekciót követően) 115 köré várnám..
Gratula, de nekem még meg van a longom és hétfőig biztosan meg is lesz. Hajnalban lehet még egy alj, 1.113x környékén, napközben csak egy helyben toportgás és hétfőtől mehetünk long irányba.
Részemről ennyi a hétre , holnap elrepülök pihenni (EU longokat tartom, van még egy buy limitem a fent jelzett zónában.)
EUR/USD