Állítsd be a megfelelő időzónát,és azt,hogy milyen erősségű hírek érdekelnek,piros ,narancs, szerintem elég,habár szerintem csak a piros szokott nagyobb mozgást generálni.
Köszi. Az megy a technikai rész is és kockázat kezelés is. Viszont ezt nem értettem hogy a befektetők hol nézik ezeket a híreket.Technikai alapon kereskedek ,sosem fogok hírekre kereskedni. A gazdasági összefüggéseket is szeretném még jobban elmélyíteni,a technikai rész mellett.
Köszönöm válaszod. Én sem szeretnék pont akkor pozicióban lenni mikor jön egy gazdasági hír,ezért is kérdeztem. Megnéztem ezt a forexfactory.com-ot és ott van h 6:30pm JPY Tokyo Core CPI y/y adatot kellett volna közölniük,de nem közölték pedig 7 perc már eltelt. Időben szokták közölni vagy szokott csúszni a közlés?
köszi. A gazdasági naptárban közölt hírek okozhatják ugye a hirtelen kilengéseket pl.: eur/usd-nál? Elég ha azt figyelem vagy van még amit kellene figyelni a híreknél?
EUR-USD órás vissza teszt szintje 1.064 nél van,onnan visszatesztelheti 1.072 környékét,ha nem csak viaszteszt lesz belőle akkor lehet új csúcs,ellenkező esetben marad a déli irány,azzal a megkötéssel,hogy az előző héten hetes long nyitót kapott,ami egy fordított fej váll kialakulását feltételezi,amig nem zár a váll alá addig ez a lehetőség adott.
EU: 1.059 a long határ jelenleg. Ha törik, utána jó eséllyel minden emelkedés már csak korrekció. Ha fölötte elhal az esés hármas szerkezettel (ideális esetben 1.065 körül), valószínű, hogy megy tovább 1.09 felé.
EUR/USD