Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most 315-nél többet nem adnak a váltósok,
ha jobb ajánlatuk lesz akkor beváltok megint pár ezret..
---
Állítólag a piaci árfolyamtól csak pár százalékkal olcsóbban fogják forintosítani a devizahiteleket...
Ezt kb.2-3 hete olvastam,valami londoni elemzőcég írta..
MAGYARORSZÁG ÉS A RÉGIÓ: Két éves mélypontoknál a forint
Továbbra is gyengélkedik a forint, a dollárral szemben már több mint két éves mélypont környékén, 246-nál ingadozik. A svájci frankkal szembeni keresztárfolyam pedig nagyjából 2,5 éve nem látott szinteken, 262,5-nél jár. Az EURHUF árfolyam lokális mélypont környékén, 317-nél időzik. Bár a régiós devizáknak sem megy jól ma, a forint a leggyengébb közülük.
Folytatta útját a forint a gyengülés irányába, a 20 napos mozgóátlagról indult el az EUR/HUF kurzusa. A 317-es szintet harmadszor tesztelheti az árfolyam, ezúttal megszülethet az áttörés is, és nyitott lesz a tér a 324-es történelmi csúcsig. Ez a szcenárió egyre valószínűbbnek tűnik – írják az Erste elemzői.
Köszönöm, akkor a kamat tartotta 2.-éve 6-7%-volt.
A forint árfolyamával kapcsolatos elemzői várakozások többnyire a devizahitelek forintosításával függnek össze, és a többség úgy gondolja, hogy ez jelentős gyengülést hozhat a jövő év elején. Ezzel kontrasztban régiós társunk, a lengyel zloty akár 3 százalékot is erősödhet az euróval szemben - derült ki a Reuters elemzői felméréséből.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)