Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
400.2 - 396.8 - 398.9 mintha ez az emeles se lenne eleg a piacnak
Meglepetésre 185 bázisponttal 7,75%-ra emelte az alapkamatot kedden az MNB Monetáris Tanácsa, így az vélhetően összaolvadhat az egyhetes irányadó kamattal.Jókora meglepetést okozva 185 bázisponttal 7,75%-ra emelte az alapkamatot az MNB Monetáris Tanácsa, míg a kamatfolyosó két szélét 135 bázisponttal 7,25, illetve 10,25%-ra növelték. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Szerintem aki 60 felett azért dolgozik hogy tudjon kenyeret venni az előtte valamit rosszul csinált. Aki pedig 60 felett hitelre szorul az mindent rosszul csinált korábban, ha csak nem az a cél hogy az örökösnek semmi se maradjon. - De itt nem csak fidióták hanem hitelidióták is vannak bőven......
Gergely, ha az MNB nem szisztematikusan gyengitene a forintot, meg az alapitvanyokba nem roppent volna ki az a par szaz milliard, esatobbi, akkor lehet h a jelenlegi nyersanyag árak sem utnenek akkorat a kisemeber penztarcajan. De ja, mindenképpen fullba kellett nyomni lefele a gazpedalt, tulfuteni a gazdasagot,kipakolni a kasszát, penzt osztani valasztasok elott. Illetve kernem, h az MNB embereit kuldjek ki tanulmanyi útra a lengyelekhez, csehekhez. Nem mintha szivesen látnák őket.. Az allampapiros nénik, bacsik pont most lapatoljak bele a tűzbe a kuporgatott pénzük jo részét. Na ennyire van ez tullihegve.
lehet új elmélet lesz, mint ahogy tavaly még az mnb egyetlen horgonya az infláció volt! Idén nem hallo és nem is érzékelem, hogy az infláció bármiféle horgony lenne. "napfény és cirkusz" hogy hangzana Orv bán elintézte nekünk, hogy süssön a nap! sákreválá nojti! Együnk fényt!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)