Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
N0MAD ma, 22:59
Előzmény: #82219  Bandita
Nehari, amatőr vagyok, ezek a pánikolós garbojov számok vagy az optimális?
Bocs ha hülyét kérdezek.
Bandita ma, 22:53
Előzmény: #82218  N0MAD
400+-50
N0MAD ma, 22:44
Végigolvastam a szakmai részét, nagyjából tiszta minden csak egy kerdésem maradt így amatőrként: 
Elég ha a 350től és a 450től pánikolok vagy a 400tól,is kell?
Tisztára mint amikor még tanultam. Kéthétig semmi infó csak a pelyvacséplés, kihagyok pár őrát és és valami félelmetes tudáshalmaz amit kihagytam. 
Összefoglalnátok? 
Mennyi az optimális árfolyam?
x2029J ma, 22:32
Előzmény: #82216  Fsociety

A pánik tényleg költői túlzás tőlem pedig nem is vagyok költő. (abban az értelemben)
Pár éve erős forintesést várnak itt sokan, és csak annyi jött be amennyit én láttam bele: mérsékelt leértékelőkés ami bőven alatta van a PMÁP kamatnak.
De ügyesen kifaroltak ebből sokan, köztük te is.
Amikor a csipkelődő árfolyamot beíró kommentemre jöttél azzal a ***semmi pánik, minden jó, EURUSD szuper, a forint már kifejezetten jó ha erősödik neked, ez már eléggé felpuhult álláspont.
Elhiszem, biztos így is van csak ez a várakozásod már nem ugyanaz mint mondjuk 1 éve decemberben, amikor idecsöppentem.
*** https://kephost.net/p/MTU0Nzk2MQ.png
Fsociety
Fsociety ma, 21:54
Előzmény: #82215  x2029J
Meg abban,hogy szerinted itt rajtad kivul mindenki vegigpanikolta a forintot.  De azert ossze ne keveredjetek,zajecnal ez azert mar elofordult. 😏 Igaz,nudli? 
x2029J ma, 21:49
Előzmény: #82211  zajec

"Ráadásul mindenki Zajec aki mást gondol mint ő."
----------------------------
Ráadásul én elvileg, és gyakorlatilag is szinte mindenben egyetértek vele, csak nem veszi észre. Szerinte mégis Zajec meg madein vagyok, szerintem meg nem. Ebben különbözik a véleményünk.
Fsociety
Fsociety ma, 21:33
Előzmény: #82213  Fsociety
"Köszönöm, igen jól vagyok. :) A betegségem 10 éve volt. Mentálisan végig egészséges voltam, azért éltem túl.
A tűrhetetlen stílus miatt tiltottam ki, pedig türelmes voltam."------ itt kaptad napon belul a vezeroltast,de nagyon csunyan. 
Fsociety
Fsociety ma, 21:29
"Sajnálatosan a fórum tulaja nagyon komoly betegséget kapott ami már eleve mentálisan megterheli az embert,  de neki maga a betegség is a mentális egészségére hatott.
Persze mi kell a brozféléknek azonnal nekiállnak kihasználni nyomták neki napi 24órában a hülyeséget."---------Narrator: de sajat bevallasa szerint sem volt semmi baja mentalisan. Ejj Zajec,ez meg toled is pitianer volt... 
Fsociety
Fsociety ma, 21:27
Előzmény: #82211  zajec
Na,kar hogy mar mesz is. A ministransod nem nagyon birta a strapat.  Megerdemlitek egymast. De teged is a 20-80 vitt el jo sok napra,vagy egy nickcserere,mi volt veled,tul ciki volt,hogy kiszavaztak innen (is) ? Nagyon feldult voltal...Futas,szauna/szeretkezes a baratokkal,egy jo bor,tudod te elvezni az eletet a magad modjan,mar szinte irigyelnelek,ha nem lennek hetero.  Mindegy,fontos,hogy odakoncentralj a melodra,ebben igazad van. Meg a kissherceget illeto hazugsagodat is gondolom azert ki kell heverni. (Az azert a legalja kategoria volt,nem? Ugye? ) 
zajec
zajec ma, 21:08
Gondoltam benéztem. Tényleg nevetséges.  A szinesceruzás bácsika már bekamuzza a 370es forintomat csak gondolta ne legyen annyira egyforma, az ő hatalmas mennyisége 371 :DD eddig erről nem hallottunk..  és persze nyomja a tölem tanult idézeteket. Persze a többi zseni is itt hemzseg. 
Ráadásul mindenki Zajec aki mást gondol mint ő. aki kedveli vegyen neki egy szép ajándékot itt az ajándékötletem, biztos örülne neki. Ezzel talán több tyúkot találna a szem. 
Ultimátum Játékos Egérpad Csúszásmentes Alappal és - Temu Hungary
Az ugrott be, katona voltam volt egy örmester a kiképzésen, nagy embernek gondolta magát a vége az lett éjjel hangosan csikorgatta a fogát és a nevemet mondogatta. :) 
Mondtam, szerintem minimum  jan febr ig a PMAP kifizetésekig  400-410 között fog oldalazni az eur huf.
Persze bejöhetnek a nem várt dolgok pro és kontra.. egy hirtlen békét hol mutat meg egy chart vagy egy hirtelen eszkalálódást. Már szó van valami EUs pénzekröl is. 
Na megyek, van egy nagyobb téma 100% energiát igényel  nem lehet energiát pocsékolni, maximális koncentráció. Még kb 2 hét, de persze megvan a másik oldala .
Minden férfinak van egy jövedelemtermelö képessége. Tetszik nem a pénz a teljesitmény mértékegysége.  
Fsociety
Fsociety ma, 20:11
Előzmény: #82209  x2029J
Mindenkit erdemei szerint. Ha itt vagy,te sem vagy kesz,kozel sem. En sem. Nem bonyi. A tulreagalast nevetsegesnek tartom,tehat a panikolos/recskazos bejegyzesed alapjan  csak neked volt valoban panik/recska az elmult ket ev. Sokan jeleztek,hogy novelik a deviza kitettseguket,es epitik le a forintot. En 371nel szoltam,hogy nagyobb pakk landolt a zsebben,de a hetes MACD crossnal is szoltam,h itt mar nem ordogtol valo az euro vetel,mert kelloen melyen volt..  ez ilyen,van elet az allampapiron es a filleres lisztvadaszaton tul is,ha az ember nem ma kezdte. Az erzelmeknek itt nincs helyuk. Az,hogy a forumon ki mit ir,egyaltalan nem kell tukroznie a valos gondolatait,vagy a portfoliojat,neadjisten az elkepzeleseit a piacrol. Ha te benyalod,az a te bajod. 
x2029J ma, 19:52
Előzmény: #82208  Fsociety

Azt gondoltam már elég tapasztalt léleknek képzeled magad a lekezelő stílusodból ítélve.
De akkor hajrá, folytasd csak a tapasztalatszerzést!
Fsociety
Fsociety ma, 19:42
Előzmény: #82206  x2029J
Tapasztalatot. A foldi dolgokat nem viszed magaddal. 
Fsociety
Fsociety ma, 19:35
Előzmény: #82205  x2029J
Erosen ketlem,de nekem a forint barmilyen mozgasa jo,es barkit szivesen hulyenek nezek ezzel. Nezek is. 
x2029J ma, 19:34
Előzmény: #82204  Fsociety
Valaki bélyeget gyűjt, valaki aranyat, valaki lisztet. Te mit gyűjtesz?
x2029J ma, 19:33

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/lejart-az-ultimatum-behajtana-magyarorszagon-a-390-millio-euros-birsagot-az-europai-bizottsag/
Orbán úgy döntött hogy kifizeti a 390 millió eurós büntetést, de előbb leverik az árfolyamot 300-ra, hogy olcsóbb legyen forintban. :)
Fsociety
Fsociety ma, 19:31
Előzmény: #82203  Bandita
Vannak emberek,akik zsenikent szallnak le kozenk. Ezektol tanulni kell,nem bantani oket. Lehet ,hogy pék,azert kellett neki annyi liszt. Vagy csak feluti a cuccot,amit arul. Kik vagyunk mi,hogy itelkezzunk?
Bandita ma, 19:27
Előzmény: #82194  Fsociety
Ha a Fidesz elvesz az a baj, ha a Fidesz ad, akkor nektek az is.
Ezt egy többszázmilliomos állampapír rajongótól idéztem majdnem szó szerint.
Nagy koponya az illető. 
Igen, kerületről-kerületre autózgatott a lidl áruházak réme, hogy mindenhol megvegye a max limitig az árstopos lisztet. 
Mondom, zseni.
Vagy csak jól nősült, ki tudja.
x2029J ma, 19:21
Előzmény: #82199  Fsociety

Előbb volt benne 10 fillér brutál emelkedés, de már visszazuhant a mélybe -12 fillérrel.
Fosrint ma nagyon elemében van. Engem teljesen kikészített. Egyik szemem sír, a másik nevet. Alig tudok így fórumot olvasni. Ezért nézek be mindent. Foscynak igaza van.
Fsociety
Fsociety ma, 19:19
Előzmény: #82200  x2029J
Mondtam en,hogy a szovegertes nem az erosseged. Meg a humorod is kelloen low-budget De szakad a forint,tesa,hat mi baj lehet,nem? Hat most vasaroltal be,dkj is fasza,boldogsag van. 
x2029J ma, 19:17
Előzmény: #82196  Fsociety
Te meleg vagy? Mondhattad volna hamarabb, akkor nem bántottalak volna. Én lippsi vagyok.
Fsociety
Fsociety ma, 19:17
Előzmény: #82197  N0MAD
A 3.vh lehet hogy kitor. Majd meglatjuk 😏 de addig ne panikolj, mert szakad az eurhuf. 
x2029J ma, 19:16
Előzmény: #82197  N0MAD

Mi is csak hülyéskedünk.
Legalábbis én.
Annyi mínuszt kiosztottam már a mai nap, hogy fáj az ujjam. :)
Jó hogy jöttél, már kapod is.
N0MAD ma, 19:13
Gyerekek, itt hülyéskedek és ember nincs, pár óra múlva visszanézek és kitör a háború. 
Mindjárt szóviccelek aztán szétszaladtok!
Fsociety
Fsociety ma, 19:13
Előzmény: #82195  x2029J
Lattam a performancet meleg csoportban. Okos gyerek vagy te ,zajec. 
x2029J ma, 19:11
Előzmény: #82189  bronz
Akkor ezen ne változtassunk szerintem! Eddig is jól működött.
Fsociety
Fsociety ma, 19:05
Előzmény: #82193  Bandita
Vannak benne risk-ek,nem is kicsik. De en nagyon varom,higy a baloldal,vagyis a fidesz belekeverjen minket a haboruba. Beigazolodna mindharom "programjuk", es meg ez hianyzik belole. Agyhalott fideszeseket szepen f.szra vettek.. putyler erdeke,de orbane is az volt,hogy ne legyen beke. Es egy jo darabig nem is lesz. Lehet veszelyhelyzetezni,meg diktaturasat jatszani,es korlatlan hatalommal rendelkezni. A magyarnak ez kell,hat megkaptak. De legalabb nyertunk a hollandok ellen,vagy mi,nem kovetem a kezilabdat. 
Bandita ma, 19:01
Előzmény: #82171  Fsociety
Bizony mondom néktek, ilyesmit írtam pár hete ff topicban, amikor bitcoin vs arany téma volt.
Ha ezt megoldják egyszer globálisan pl, az siker lesz sok tekintetben, de ilyenkor inkább nem btc fan vagyok.
Wisera csúszott is a pénzátvezetésem 1 órát, csak fyi, ilyen még sosem volt.
Ezek is már trükköznek. 
Fsociety
Fsociety ma, 18:56
Előzmény: #82190  bronz
Izgalmasan hangzik. Mondjuk en is ilyen vagyok,kulfoldon vasarolok,harmatcseppet iszom,hogy ne fogyjon a viz,meg ilyenek. Egyszer meg jol johet. Ha melegre vagyom,akkor meg ezekszerint ebbe a topicba kell mennem. Ez a modern rezsicsokkentes🤠
Moka_Brikka ma, 18:55
Előzmény: #82190  bronz
Közvetve és közvetlenül ismerek pár ilyen embert, akik amúgy euró milliomosok, de megnézik, hogy mire költenek. Az utcán meg se mondják róluk, hogy ekkora vagyonuk van. Nekem nincs bajom ezzel a fogához veri a garast mentalitással. Azzal sem, ha valaki annyira extrémen tolja, ahogy te írod, amennyiben az élet más aspektusaiban tud nagyvonalú is lenni.
Aztán az is lehet, hogy a fórumtárs az ársapka és a piaci ár közötti árkülönbséget DCA-ta a kriptópiacra, és az párszáz forint most sok milliót ér :) 
Na de inkább visszatérek a realitás talajára :D
bronz ma, 18:39
Előzmény: #82188  Fsociety
A nagy állampapír mágus Hathor topicja, ahonnan rendre kirakja azokat, akik valami negatív dolgot mernek írni a csodálatos magyar állampapírjairól.
Azért lisztes, mert miközben állítólag 100+ millája van állampapírban, kergette az ársapkás lisztet anno és még büszke is volt rá.
bronz ma, 18:37
Előzmény: #82181  x2029J
Kölcsönös a szimpátia, így vagyok ezzel én is.
Fsociety
Fsociety ma, 18:36
Előzmény: #82186  bronz
Ne huzd fel magad,nem lehet konnyu idegileg feldolgozni,hogy egyszerre kell orulni annak,hogy szakad a forint,es hogy te meg eur longban vagy. Hagyjunk neki idot. Mi ez a lisztes topic? Hadd menjek mar be oda..
bronz ma, 18:36
Ezt a címet...
Vissza minden: véget ért a forint gyengülése
https://www.portfolio.hu/deviza/20241118/vissza-minden-veget-ert-a-forint-gyengulese-723674
Ha valami csoda folytán még visszamenne 400 alá, akkor jönnének a hangzatos "kirobbanó formában a forint", "brutálisat erősödött a forint a héten" című népbutítások, miközben nemrég még 400 Ft alatt volt a normális szint.
Egy éve ilyenkor 379 Ft volt egy euró.
Most 406,5 Ft.
Egy év alatt cirka 7%-ot lopott ki a magyar emberek zsebéből a szándékos forintgyengítéssel a PedoFidesz.
bronz ma, 18:31
Előzmény: #82184  x2029J
Elgurult a gyógyszer?
Semmi köze hozzám, ellenben már piszkosul unom, hogy mást se tudsz írni már napok óta, hogy kötekedsz.
Ha nem tetszik, mehetsz a lisztes topicba, ott vannak úgy is a pajtásaid.
Fsociety
Fsociety ma, 18:23
Előzmény: #82184  x2029J
Dehogy erted...felteteles modot sem erted,xauusd. 
x2029J ma, 18:22
Előzmény: #82183  Fsociety
Ja hogy te bronz is vagy...., értem.
Fsociety
Fsociety ma, 18:16
Előzmény: #82181  x2029J
Zajec,na...,eddig poenkodtunk,de az ilyen beszed egyenesen a sotet oldalra vezet. Maradj a foldon,szakad az eurhuf,mindjart kitor a VH. 
x2029J ma, 18:15
Előzmény: #82180  Fsociety

"Matol tenyleg kovetlek."
----------------------------
Mentsél is! Mindent! ;)
x2029J ma, 18:14
Előzmény: #82179  bronz
Én téged rühellek, marhára. De soha ne szólnék hozzád magamtól.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek