Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Így ahogy mondod! Épp belevettek ebbe a sz@rba! Mi a meggyes-túrós lórépától "ERŐSÖDIK" ez a FO$ most épp? Eddig akkor is estünk, ha a lengyelek emelkedtek. Van egy olyan érzésem, hogy mint a csúzlit és az íjat felhúzzák/ visszahúzzák, mielőtt kilövik a töltetet. Főleg, ha (meg)lesz az MNB kamatemelés. FO$rint 400.295 -1.575 -0.39% hrk 7.5343 +0.0065 +0.09% pln 4.6958 +0.0167 +0.36% ron 4.9455 +0.0041 +0.08%
Talán azt, hogy ha nem inflálják el a forintot, akkor nem 800 forint lenne egy kiló kenyér, 4000 a trapista, 2000 a karaj és lehetne csirkemellet kapni a boltba. Gondolom az egysejt ilyen komplex dolgok megértésére már nem képes... Mond azt, hogy a szart, ami a nyakukba fog zuhanni a következő két évben Viktornak köszönhetjük, talán ha majd kell kire fogni, hogy miért gatyásodtak le, miért nem elég a segély, a minimálbér, a közmunka semmire, akkor bevillan...
Épp most kirándulok vidéken. Beszélgetek emberekkel, és oda vannak a Fideszért, mert hogy milyen jól csinálják, "mi lenne velünk, ha Gyurcsány lenne". Olcsó a gáz és az áram, stb. Most erre mit lehet mondani???
Azt már régóta lehet tudni, hogy a kamatemelés eszközként bunkósbot a hitelfelvevők számára. A magyar gazdaságpolitikának sikerült egy megoldhatatlan feladatot létrehozni.
Ja, úgyis túlsúlyos a lakosság. Nézz ki a strandra :)
Törölt felhasználó2022. 06. 28. 10:04
Ismét brutális forinterősödés történt, a tegnapi árfolyamhoz képest csaknem 1%-kal erősödött a nemzeti valuta, és a régen látott 400-as szintet készül áttörni. Jelige: 330😂
Ezek nagyon hulyek. Tok mindegy hova emelik a kamatot, mindenki latja, hogy elvesztek. Nem tudjak, hogy legyenek nepezeruek es megszoritok egyszerre. Ez Nem fog menni, egyszer szint kell vallani
Nem sokat, olyan 12 milliard euro körül kell venni a minuszos merleg miatt. Ezen mar az EU penz is csak szepsegtapasz lesz. A forintnak nagyjabol reszeltek... Infla miatt is menekul a tőke,meg a csodas allamhaztartas miatt is. De legalabb a Nezopont szerint 55% a fidesz tamogatottsaga. Regen csodalkozva neztem a tvben, h mikent lehetseges az, h diktatoroknak orjongve tapsol a sok birka, mikozben eheznek. Hat most mar legalabb tudom.
Pofám leszakad. Épp nézem a Duna TV-t. Almárium műsor ismétlése. A téma: "Hogyan vegyen fel egy nyugdíjas hitelt?". Végig megy a megtévesztő duma, hogy mennyire fasza egy nyugdíjasnak felvenni a hitelt. A személyi kölcsön is tök frankó. Az ingatlanfedezet és a megtakarítás fedezetként tök frankó. Az átlagos 160 ezres nyugdíjból meg 40-50 ezer forint törlesztőrészlet tök simán kigazdálkodható. Ezt mind renzenéstelen arccal. A műsorvezető által helyeselve. Állami tévén. A kurvaanyukat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)