Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Épp vonaton ülök, aranyacskát vettem ma a Balcsinál a múlt heti árfolyammal. Nekem az arany jelenti a menekülést a forintból. Titkon örülnék is egy nagy forintzuhanásnak, de úgy látom hogy jó szokásához híven most is elakadt.
Szerintem max az új MNB vezér beiktatásáig tart, aztán a "független" jegybank elnök és Marci a GDP pumpáló közösen tesznek róla hogy pillanatok alatt bőven 400 felett legyen az új sávközép. EKB tapsikolni fog örömében hogy micsoda "független" lesz az MNB, kb. mint a KSH. :)
Eddig is itt voltál Ibiza zajec Nudli a Nudli nickeddel. Azért vicces, hogy úgy állítod be, mintha eddig nem írogattál volna a másik nickeden. Főleg, amikor összekeverted a loginokat. :)))
Szerintem tartják a 390-400között a 395ös sávközéppel. Látszik a szándék nem akarják valutába menjen a HUF. Szerintem ez eltart az állampapírok kifizetéséig. Ott meglátják mekkora pénzeket vesznek ki és azok hova mennek. Ha jól rémlik anno komoly bevétele volt MNB-nek az eur eladásból. Talán most is csökkenti a könyv szerinti mínuszát ha ebben vitézkedik.
Megjöttem, jó visszajönni olyanokhoz akik szeretnek. :) na figyu, 1x mondom el. Furcsa kommentet fűztek vagy fűzött a moderátor legutóbbi letiltásomra. (ennek minőségét most nem taglalom) Az ember azt várja legyen egy objektív mérce egyfajta felülemelkedés. Van itt pár notórius feljelentgető - tuggyuk kik ezek- és mivel több alkalommal azt éreztem kettős a mérce ezért kitaláltam egy egyirányú kommunikációt a moderátor/moderátorok felé. Ha valamelyik fórumtárs elszemtelenedett és nem megfelelő kifejezéseket használt másokkal vagy velem szemben akkor a felkiáltójelnél feltettem kérdést. Ezt vagy azt a szót én is szívesen használnám lehet? Ez nem személyeskedés? Vagy elharapózott a cigányozás ezért megkérdeztem cigányozni lehet? de gondolom akkor lehet zsidózni is nem? Tehát a mondataim 99,9%a kérdés és soha nem kértem senkinek a moderálását. Fura is lenne ha valaki olimpiai bajnok akar lenni és a konkurenseit lelöveti vagy letartóztatja nem? Miféle aranyérem lenne az ilyen? Szóval ez.
-Jó napot! Private Banking friss-EURHUF napi: A görbén az utolsó jelzés vételi volt, még júniusban, amely a hosszabb távú csökkenő trendvonal törésénél aktiválódott. Felül a 398,6-os természetes szint viszont eddig megállította az emelkedő hullámokat. A napokban az lehet a kérdés, hogy megint lepattane erről a szintről és később próbálkozik újra. A forint szempontjából ez a görbe nem néz ki jól, a 398,6 felett további teret nyithat. Ellenállások: 398,6; 406,25; 414,06. Támaszok: 390,6; 386,7; 382,8; 375.
És nem csak te! Látjuk az árfolyamot ;) Valakinek nagy szüksége volt 8:35 kor a pöngőre, perceken át vadul vásárolta... Majd, ha bemennek a brókerek 9 körül elválik erős nap lészen -e ?? https://imgur.com/a/YUwYtMc
Ez csak egy hitel és nem az egyetlen. Ugye ezek olyan "veszélyes" devizahitelek, amiket a magyar állam vett fel, de a nép kontójára... Azzal tudnak játszani itthun, hogy mit érjen az alompapírkamat, ha itthun akarod elkölteni. Egy kis nem valós infla, néhány mindenféle különadó... De aki mentesülni akar ezektől,( nem akarja megfizetni az idiot tax-ot) az nem itthun költi el. Az itthunit megmatekozzák és aki itt él, keres, költ, hát az megfizeti. De a kinti zsénél nincs játék. Ott akkor járnánk jól, ha 395 milliárdot vettünk fel és 350 milliárdot kell visszafizetni.. Az angol nyelvű verziója is jó: https://www.youtube.com/watch?v=0ixwUmwpncM
Ezt a kínai hitelt 2027.04.19 ig kell visszacsekkolni kamatostúl! Minden egyes FO$rintegység elmászásával 1 000 000 000 azaz egymilliárd FO$rinttal többet kell visszafizetni az államnak+ a nagyobb számoknak nagyobbak lesznek a kamatai. De a költségvetés tuti elbírja. Majd a nép beköhögi a hiányt. Idén ápr 19.-én 395,6on zárt az árfolyam és lehet ennek az összegnek köszönhetően lecsurgott érintve 382-őt. Vajon ez idő alatt FO$rintosították?? váltották le a NEResek pénzeiket erre az euróra? Ha felvettük 395 ön azon az árfolyamon 395 000 000 000 kaptunk érte. Ha csak 410 lenne az árfolyam 27ig akkor 410 000 000 000 kell visszatolni + kamat. Az csak 15 000 000 000 árfolyambukó. Simán megérte, hogy most ne boruljunk fel. Lesz zsé a költségvetésben erre tuti. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240725/kiderult-szep-csendben-gigaosszegu-devizahitelt-vett-fel-kinatol-a-magyar-allam-700357
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)