Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nagyon fura logikád van persze nem te fektetsz be. Mondtam komplikált neked az élet. :) És ne legyél rasszista. A zsidó szót ne negatívan használd. Már írtam. Ember, magyar a kisebbséged a sorrend. Ha kisebbséghez tartozól, akkor amit teszel a kisebbséged számlájára is teszed. Legyen az sváb, szerb, cigány vagy zsidó. Elég egyyszerű.
Már mndtam, nem műtöm a vakbelemet, nem húzom a saját fogamat és a pénzem is jőrészt profikra bízom. Ha azt szűrted le a gazdasági könyvekből amit itt előadsz akkor kár volt az “olvasgatás”.
Nem sokat változtál. Komplikált ember vagy. Számtalan irodalom van arról ahogy betámadta HUF-ot meg OTP-t. Utána azt mondta nem is tudott róla. :) azért ez elég jellemző. Fontnál bejött neki Forintnál pofáraesett 2x is.
“ Nekem az öreg kóser csóka lóg egy kisebb lakás árával még anno OTP kapcsán. ” Na ja, ha kidobja a rulett a szinedet akkor zsiniálisan kiszámoltad, ha nem akkor valaki más hibája, halmozottan terhelt esetben a zsidóké. És ezek után előadja az elemzőt és gondolkozót. Hiteles mint amikor alakoszt beállítottak az mtv-re “politikai elemző” cimkével alányalni a kormánynak.
Volt párszor amikor a szépember betámadta a forintot, ráreppent OTP-re meg a MOL-t is védeni kellett. Nekem az öreg kóser csóka lóg egy kisebb lakás árával még anno OTP kapcsán. Látom nem sokat változtatok. De hát minek egy győztes stratégián változtatni. :DD
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)