Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A BYD a hatalmas állami támogatás mellett nemcsak a minőséget spórolja ki, hanem a gyártósor előtti tesztelést is, így azt nekünk kell. Az ismerősöm is "guinea pigként" sikeres tesztelő lett: a váci út végi Schillertől Gödöllőig, aztán hívni is kellett az autómentőt 0 kilométeresként....
Nagyon jo konyv,az Allatfarm is. A naci fidesz eleg sokat meritett mindkettobol. De azert remeny mindig van. En szkeptikus voltam Magyarral szemben,de ott valami tortent,es ez jel a fidesznek,meg a kamu szar ellenzeknek is. Igeny van,csak eszkoz nem volt.
Most hogy épp befejeztem az 1984 -et... (Aki nem olvasta, vagy szívesen újra megtennék youtubeon fenn van hangoskönyvként Bodor Tibor felolvasásában) A prolik SOHA nem lázadnak fel. A többit meg megtörik, és "megtöltik" magukkal. Engem megrémít, hogy egy röviddel a második vh után írt könyv, hogy lehet ennyire aktuális... Ahogy Ady írásai is.
Ezt a magyar koloncot kell lerazni magunkrol,miszerint nem akarunk gondolkodni,nem akarunk latni,hanem nekunk az kell,h szenvedjunk,szar legyen,es valaki a fejunkon uljon. Oriasi potencial lehetne a nepben,ha nem lenne a javaresze ennyire szolgalelku.
Én ? Semmit! Had jöjjön e beton fal, minél nagyobbat üt anál jobb. Minél előbb borul össze a rendszer annál jobb. MNB hiány, költségevetés, vidám dolgok :), Lassan azon is el kell gondolkodni, hogy a PMÁP al mi legyen, valszeg addigra ismét kicsit elpattanó inflával akarják bent tartani a pénzeket (hogyha eltekintünk attól hogy a visszaváltáshoz hozzányúljanak.). Szóval nem, én sem várom, hogy megszorítás jönne a fidesz is inkább kivárna, hogy majd az utódjának kelljen azt a szót kimondania...
A békevaluta rakétázással ünnepel! Ma nem a zlotyival tart, ma a dodóval volt kedve indulni. FO$rint 391.645 +1.316 +0.34% zlotyi 4.3134 +0.0045 +0.10% korona 24.6444 +0.0020 +0.01% román lej 4.9762 -0.0005 -0.01%
Nekem kb. ez a két észrevételem van a választással kapcsolatban, hogy a Tisza mit tud kezdeni ezzel az eredménnyel,azt meg majd meglátjuk. Gondolom a következő két év nem nonstop roadshowból fog állni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)