Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gondolom a sosem hazudó, ügynöklista takargató felcsúti kommunista, Varga KISZ titkár és ingyenélő László (részben seggnyalók előtt tartott) mai beszéde meggyőzött mindenkit, hogy itt hatalmas, átütő gazdasági csoda lesz a következő években.
Ami a szomoru,hogy igy minden reccsenni fog,benzin,import cuccok,inflacio... A lakossag tul sokaig mar nem tudja azt jatszani,h minimalra fogja a fogyasztast,mert innentol mar ez sem lesz megoldas. Megkezdodik a megtakaritasok felegetese,es megugrik majd a hitelfelvetel,de immaron a minimal dolgokra,nem azert,hogy jobb legyen,hanem hogy ne legyen rosszabb.. szerencsere a 14 ev alatt sikerult soha nem latott joletet teremteni.
Törölt felhasználó2024. 03. 04. 12:29
Hol van a 382es kiszállóm? És hol a 370, 367, 350?
Azért a 3xx tarthatna egy búcsúpartit, vagy valami, ezúttal végleg távozik. Jobb lezárni a kapcsolatokat, nem se szó se beszéd…. Ok hogy csak pár éve ismerkedtünk meg, a 2xx volt az első szerelem, de azért na.
reggel a dollárral indultunk, azután áttértünk a zlotyira, majd a népNEMZETTHY szhuverén útra FO$ +0,33% csak a lopás, fosztogatás, máshoz nem értenek! zlotyi +0,12% korona +0,01% usdeur -0,09% https://imgur.com/a/pSwEHNn
“ 2026-os választásig, ami előtt gondolom, megint lesznek szavazatvásárló lépések.” Amik úgy benyomják majd a hiányt 3% alá hogy örülhetünk ha nem lesz kétszámjegyű, az eus költségvetési túlköltekezési vizsgálat tapsvihara mellett, ami már idén beindul. Szük a kapu, na. Nehéz úgy átrepülni a híd alatt ha nem a folyót követjük hanem az utat a hídon.
Jogos, a jól élünket a fizetésekre értettem. Nekem is pont az a bajom hogy felhelyezhetem magamnak a vagyonkát, ha baj van irány az állami kórház rulettkereke. Mint öregkor tervezés. El lehet ezt húzni még évekig, csak ez olyan hogy minél tovább annál jobban fog fájni. Na akkor nem lesz jó ittlenni. Ez ahhoz képest kánaán. Azzal együtt hogy most se jó. Leginkább az altalánosba jarókat sajnalom, nehéz döntés szülőknek közben váltani. Altalános elött meg érettségi után könnyebb. Csak addig tudást meg nyelvtudást, nyelvtudásokat is kell kaparni. Meg még uniós polgarnak lenni akkorra. Szar ügy.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)