Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
DKJ-k és PMÁP kifizetések feb. végén és márc. végén lesznek nekem, abból szeretnék EUR-t venni. Szerintetek addig még kitarthat a forint erő, most milyen mozgásokra lehet számítani?
Csak hogy kacagjunk egy jót rajta ;)Mint vicc az egyszeri parasztbácsiról, akit a téesz repülőse felvisz egy kis műrepülésre. Csinálják a kunsztokat, nagy dugóhúzó, a bácsi rezignáltam megszólal: - Erre számítottam. A pilóta hátrasandít, amindenit, de nyugodt az öreg. Mutat neki még egy kunsztot, hirtelen zuhanórepülésbe vált. A bácsi megint: - Erre is. Húazanyád, gondolja a pilóta, kifogok rajtad! Többször megforgatja a gépet, végül a feje tetejére állítva repülnek. A bácsi megint megszólal: - Na, erre nem számítottam! Leszállnak, kérdezi tőle, hogy tetszett-e a repülés! - Tetszett bizony, édes fiam! - mondja az öreg. - Aztán mondja, öregapám, mi volt az a nagy laza szöveg, hogy számított erre, meg arra? - Hát, fiam, tudod, számítottam rá, hogy összepisálom magam. Arra is, hogy befosok az ijedtségtől. De arra, hogy mindez a nyakamban köt ki, na, arra nem számítottam!
Ahogy az öreg bácsi a repülős viccben... " na erre nem számítottam :D" Én ebben a hónapban már nem váltok, majd jövő hónapban jön a következő adag , addigra majd észhez tér. Én ráérek.
Pont ezt mondom, hogy nem működik a jegybanki transzmisszió, mert hiába emelik meg a kamatokat, ha kamat stoppot tesz rá a kormány, é pl babavárónak a büntető kamatára-->így az is felveszi aki nem tervez gyereket, de jobban megéri azt felvenni mint piacit. Vagy a vállalkozóknak nyújtott zöld hitel . Egszerűen rossz nézni, hogy harcol egymással a kormány és a jegybank, ezt kívülről látva kabaré.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)