Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Matolcsy lehet részegen fetreng valami luxus hajón,még nem nézte ma az árfolyamot,majd mindján telefonról indítja appot és 2 banán között rulettezik egyet a devizatartalékkal
Helyes, ezt teszem én is csak kicsit borultak a tervek, ezért a múlt év a megszűnés éve volt idén pedig álláskereső vagyok. Ha nekik van bőr a pofájukon lesz nekem is.....
én most foglaltam pünkösdre ciprusra *** hotel 1000 euró (2 felnőtt 2 gyerek, félpanzió, 9 éj)... Balatonra ugyanazzal a beállításokkal 540e Ft... most akkor mennyi is az euró?
birnbaum edeweisshof kicsit idejétmúlt, de korrekt volt a tulaj jó reggeli bőséges vacsora kedvező ár, tiszta is volt nagyon csendes környezet nagyon szép túrákat lehet csinálni onnan akár autóba ülés nélkül is, az olasz határ irányába. 1 óra alatt autóval lazán elérhető akár lago de braies reggel érdemes odamenni, mert 5-6 ojró a napi parkoló és egész nap el lehet arra is sétálgatni.
A világon mindenhol... A multi áruházak fontos működési elve, hogy: -------------------- "Akció szigetek az ártengereben." ------------------- . Jóreggelt!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)