Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Idióta Marci lassan újra megszólalhat, hogy az Aldi helyett immár a csillagos multi minden dolgozójànak adandó 870 ezer Ft-os prémium miatt nő majd az infláció.
Aki továbbra is úgy gondolja, hogy a forint árfolyamát Brüsszelre fogni túlzás lenne, amit épeszű ember nem venne be, annak ajánlom figyelmébe a #34343-at...
Na az nem semmi cucc amit te szedsz barátom ;) Tessék már megérteni : 1- Ha németország nem létezik akkor Brüsszel se... 2- egy város mégis hogy hátrál meg ? arrébb viszik a házakat ?? Inkább menj máshova ilyen állapotban, de volán mögé ne ülj!
A hisztériát idéztem ,emlékszel milyen szavakat használtak a fizető eszközünkre. A forintot pedig még látjuk 400 felett idén, ahogy megkezdik a kamat csökkentést. A trágár szélsőséges pánikkeltés ami nem tetszik.
Ez valami szekta, amiben ti benne vagytok amugy? Aki ingatlant akart venni külföldön, annak a 400 ajandek volt, foleg, ha a paneljet adta el mondjuk nyaron,mert azota esett vagy 30%ot az is. Szoval felolem nyomhatjatok, de semmivel nincs több ertelem ebben, mint abban, amit te kritizálsz cinikusan.
Erre most van egy egyszerűbb magyarázat: félnek egy katonai puccstól. De ezzel nem tagadom azt, hogy Viktort zsarolják és egy potenciális HUXIT nincs az asztalon...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)