Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
EU pénzek helyetti kínai hitelek mikorra várhatók? :) Persze jószokás szerint a szerződés részletek minimum 50 évre titkosítva lesznek. :) A népnek semmi köze a részletekhez, annyi a dolga hogy fizessen mint mindig.
Teljesen jogosan. Ezek a magyarnak mondott ellenzékiek csak hatalomra szeretnének kerülni, mindegy, milyen áron. Igaz, hogy a 26. nagy összefogás után is ugyanúgy el fognak bukni (mint 2010 óta sorozatban), azt ugyanis elfelejtik, hogy a szavazók nem ezzel a lejáratódott ellenzéki csürhével DK-val és Fletóval az élen képzelik el a Fidesz leváltását, ezért sokan inkább el se mentek voksolni, mert csak a 2 nagy fosrakásnak volt reális esélye.
A KAP nem képezi a részét a nemzeti költségvetésnek meg tervezéskor se, technikai számlára érkezik a fogadó ország által kijelölt kifizetési ügynökséghez(itthon most MÁK), mely a jogosultság ellenőrzése után közvetlenül folyósítja gazdáknak, tárgy évi összeget, illetve előleget. Ellenben az OP programok nemzeti önrésze(ha van ilyen és nem a pályázónak kell biztosítani), illetve az EUs finaszirozasú részt is a nemzeti költségvetés finanszírozza, előlegezi meg, s utólag kerül kiegyenlítésére/elszámolásra számla benyújtás követően.
Viszont az ellenzéki ep magyar politikusokra rá égeti orbán hogy az ország érdekei ellen szavaztak. Ez szerintem magas labda, ezzel kampányolni fognak , egy újabb lépés az újabb 2/3 felé.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)