Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nagyon hamar ki fog derülni, hogy működik e a váll fej váll. Ha nem,akkor cumi lesz.Valóban a 420at kell figyelni, bár forintnál a 423 még tűréshatár lesz.
Ez már a Trónok Harca kb. Biztos a ruszkik is játszanak, de itt az eu-s pénzek is benne vannak a pakliban. Lennék most légy a falon amikor tárgyalnak...
Én úgy fogalmaznék, hogy MÉG nincs olyan, aki elmenne,és betolna mindent. De nekem már családtagok kérdezik,hogy mi legyen,ez meg már egy jó indikátor. Viszonylag kevésbé érinti meg őket a gazdaság,de már a bevásárlásokon ők is érzik. Technikailag sztem 3.hullámba léptünk,ami gyors és nagyon meredek lehet.
Igazából nagyon hirtelen gyengült közel 70 ft-t. Ami ellene van az a g..ci kormányunk és az mnb. Az eu-s pénzek, a háború, energiaárak és nagyon sok minden játszik most. Nagyon nagy politikai játszma zajlik és senki nem tudja mi lesz a vége. A ft hirtelen ilyen gyengülése ezért szvsz speka és nem más. Lehet rosszul gondolom, de amint mondtam, szerintem itt kb nincs senki aki elszaladna és betolna 420 nál 100 millát eur-ba, ez nonszensz....
Ez oké, köszönöm, ezt en is ertem. Csak az erdekelt volna, h a 380ra van e esetleg egy setupod, ami oda enged kovetkeztetni, es nekem kimaradt a rendszerembol.Erre lettem volna kivancsi.
Nem tudom, nincs üveggömböm már elmondtam, de én még mindig úgy látom hogy ez átmeneti. Más ha havi 200-300 eurót veszel, de tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok meg, hogy betolnátok e 80-100 millát 420 nál eurba? Várom az érveket, csak nyílván más a 2 kávéház....
Jó ez a cikk. Azt nem tudom, hogy az adatok honnan vannak, de ne foglalkozzunk ezzel. Mit jelent: ha igaz, akkor a lakosság teljes megtakarításának, kb. 5% van saját akaratából devizában. Azért írom, hogy saját akaratából, mert nyilván az egyéb befektetések egyrésze (tőzsdei, alap, nyugdij) is deviza, de az nem direkt. Na én ennek a dinamikájára lennék kíváncsi a továbbiakban. Jelenleg persze nagy számokat látunk a dinamikában, alacsony bázisról. De ha ez el kezd gyorsulni...Na akkor Huston...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)