Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bocs, de ezt már nem tudom átgondolni. "Az senkit se zavarjon, hogy augusztus ota 50%-ot zuhant a gaz ara" Ők nem azt az árat fizetik, hanem amit Szíjjártó kialkudott az oroszokkal. Az sokkal jobb !
Ráadásul ebben az a szép, hogy az elmúlt években nem jelentett gondot, hogy idézem "eurót kell vennünk és forintot eladnunk a gázért" :D Kezdenek belebonyolódni. :) Akkor a mai nap rengeteg gázt veszünk :) A bukott sportriporter szintet lépett.
Aki nem birja ennek a fideszes szarembernek a pofajat, a lenyeg az, hogy azert szar a forint, mert sok eurot kell venni a gaz miatt. Az senkit se zavarjon, hogy augusztus ota 50%-ot zuhant a gaz ara :D :D :D :D :D
tehát akkor most mi segítjük ki az oroszokat euróval??? Mi finanszírozzuk pityunt?? Biztos sokat segít nekik, amit mi összedobunk, sztem reggeli üres teára sem elég tea filter nélül.... az itthoni hatalmas inflációból meg az emberek összedobják a fo$rintot, amit le kell váltani és kiküldeni pityunnak?
fo$ 423.635
+5.025
+1.20% ez ismét csak mutyisztán specifikus 564.98+0.94(+0.17% ha a szomáliai shilling erősödik, a fo$rint zuhanva gyengül pln sem zuhan 4.8209+0.0131(+0.27%)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)