A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Működött nálad a swap jóváírás? Múlt hét csütörtök délután nyitottam egy EURHUF shortot, és nem íródott hozzá a hétvégi swap. Az előbb reklamáltam az Erste Tradernél, azt mondták, hogy a T+2 nap miatt csak akkor működök a jóváírás, ha szerda éjfél előtt kötöm az ügyletet. Nem ma kezdtem velük, de korábban vagy nem volt ilyen, vagy mindig a hét első felében kötöttem és ezért nem jött elő.
Imi, ez egy minta. Nappal begyengül, estére vissza erősödik. Drága a short a 18% miatt. Overnight - nál már fizetni kell, hétvégén ráadásul 3 napnyit...
Eurhuf-ban fordított fej-váll épül kicsi jobb vállal. Ha kitör, 392 a célár. Az pont megegyezik a már beszélt fibóval is. Eurusd se szép, nálam az usdhuf most 372-374 körülre mutat.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!