A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Ma nyitottam egy kevés usdhuf longot egy kis felpattanóra játszva. Divergencia van a charton, eurhuf csatialjon, egy próbát megér. 351 alatt dobom, ha nem felfelé indul.
Van realitása ennek a felpattanásnak,ahogy írod.Azért elég sok idősíkon nézve már bőven tulvan adva az öreg,Én a hetes záró gerytára leszek kíváncsi,ahogy nézem 370 hetesen szépen fogta elég erős zónának tűnik. Viszont kérdéses hogy zárják a hetet.
Bármilyen hihetetlen, a charton ott van a 350-355 ft-os szint elérése is. Ha a 15 éves emelkedő trendet nézzük, megvolt az öt hullám. Ilyenkor legtöbbször a 3-4. hullámba visszamegy az árfolyam, sokszor annak az aljára is. Ez lenne a 350 körüli zóna. http://keptarhely.eu/view.php?file=20230215v02xtg4w5.png
Nevetséges ez az egész erősödés. Hurráoptimizmus meg MNB intervenció. A hivatalosan közölt inflációs adatok meg olyanok hogy hagyjuk....az évesre (!) esetleg reális a 20%
szóval szerinted a két évvel ezelőtti sávba megy vissza úgy, hogy azóta volt a hivatalos infla 20 százalék. mondjuk, ha örök időkre marad a magas kamat meglehet, de azért erre ne vegyél mérget
Üdv! Ha már ilyen sexi lett a forint, akkor Chf/ Huf eladásban látsz fantáziát?(nyilván nem eszetlenül) Szoktad figyelni? Eur-Usd devizákhoz képest még magasan van a Chf/Huf.
Várjuk meg a hétvégét. Tőzsde indexek, VIX. Nekem mind, mind kérdőjel. Tegnap is írtam a másik topicba. Az amerikai indexeket fogja az ereszkedő 20 hónapos és kezdi neki nyomni.a még enyhen emelkedő 50 hónaposnak. Egyszer már elmentek alá. Ha megnézzük a hetesek együtt állását, akkor ott is látható, hogy kezd egy nagyon érdekes formáció kirajzolódni. Szerintem medve piac jön. Még nincs. Szintek alább. Csak ha hetesen alá zárunk, akkor van fej vakarás. Addig pont addig jött, mint kellett. Sokkal erősebb dollárt varok. A kamatok még el se kezdtek dolgozni. Készülődik a fekete hattyú.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!