A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Igen,viszont az ellenállás is tud gyengülni,mind két irányban,az én személyes predikcióm,még benne van egy kis lefele de már nem akkora tér mint a felfelére, elképzelhető hogy megérinti a 384 et, még nem zárt a 4h,szerintem a következő állomás a 394-396.
Én ennyire nem látok előre. Mostanság izgága az eur/huf. Megfigyeltem, felosztottam 6 forintos sávokra. Ezen 6 forintból próbálok minél többet kisajtolni, max. 1-1,3 forint stopokkal. Lásd. 384,6-390,3.(tető ma 391,9 de lekakilom), előzőleg 389,7-395,5 (396,1 volt a teteje). visszafelé itt lemaradtam mert Usa kereskedési időben esett el a 393,...Ha netán ma neki ugrana 392,5-393 ,akkor döntök. szintek nálam: 384-390 támpont 387, 390-396 támpont 393, 384-378 támpont 381-ebben bizonytalanodtam el. Esetleg 396-402 (ahová Te is várod 403) támpont 399. A hetes gyertyákat a szélsőértékek meghatározására, és az árfolyam irányának megállapítására használom, ha sikerül. Köszönöm! Nyugodtan kijavíthatsz, csak kérlek, ne kiokíts.
Megfigyelésem : amennyiben továbbra is követem a hetes grafikonon a gyertyákat, akkor 381 forint árfolyam következik. - de!!! elbizonytalanodtam. Péntek van, heti gyertya még aktív. 392,5 (záró ár) kitartott eddig. Meglátásotok??
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!