A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Hát a remény szólt belőlem, de úgy néz ki, hogy a remény most hal meg. Most karcolja be a lejövő korrekciós szerkezet A hullámának alját... ha itt nem fordul le szép szerkezetvéggel, akkor vége...
Russell nálam is a kevés fontos indexek között van. És nagyon nem néz ki jól. Vannak még csontvázak bőven a szekrényben. De most rövid távon esélyesnek tartok egy 385 körüli visszahúzódást.
Nagy kérdés, hogy a FED leáll, vagy nem. Szerintem most nem. Nem 50 bpt emel, csak 25ot. Még nem égett el elég pénz. Russell2000 megmondja. Szarvasvadasz jól mondta 3700 körül eldől néhány dolog. 200 hetes mozgok, és az 50 hónapos mozgok jönnek arra. Kemény lesz, ha eltörnek.
395 körül van a teljes esés 38-as fibója, plusz egy erős ellenállássá vált a lefelé körben. Kíváncsi leszek merre tovább. Én egyelőre inkább a 390 alá vissza verziót gondolom.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!