Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
randomly vasárnap, 21:34
Előzmény: #3619  Shorttime
Köszönöm, sajnos DAX realTime nekem sincs, a BoerseFrankfurt regisztrációval ad 3 RealTime-ot így kereskedem. A Nasdaq meg investingPro-val diagramozom ... BÉT RealTime az van.
Shorttime vasárnap, 21:18
Előzmény: #3618  randomly
Dax késleltetett sajnos, kb.15 perccel....
SP500, Dow és egyéb nagy indexek úgy tudom nem beállíthatóak.....
randomly péntek, 19:49
Sziasztok, úgy látom többi netbroker topic eléggé áll. Netbroker Pro, jobb oldalt van BUX és DAX grafikon. Nem találok USA grafikonhoz tickert ... NDX, SPX vagy valami Nasdaq 100, S&P 500 ... persze van Investingc.om előfizetésem, de hátha tudtok segíteni.
amadeo csütörtök, 20:08
Előzmény: #3613  ehe
Hű, tényleg, a Kondíciós lista tételesen írja: "Értékpapír transzfernek minősül az adott részvénynek a beszerzési piacától eltérő piacon történő értékesítése is. Ennek díja 85 EUR, vagy annak megfelelő egyéb deviza"
Akkor én nagyon jól jártam anno a Random->Erste tranzakcióval :/
A randomnál vettem Bétán Daxex-et, aztán az Erstéhez már euróban denominált iShares Core DAX UCITS ETF-re változott, úgyhogy amikor eladom ropogós eurót kapok majd érte díj nélkül... //anno mintha mondták is volna mikor rákérdeztem hogy automatikusan átváltottak a likvidebb/eredeti piacra amikor átvették a számlákat de nem tudtam hogy ennyit spóroltam:/))
Stiv
Stiv csütörtök, 18:53
A netbanki devizaváltás  600 ezer ft. a havi keretösszeg...
Grapes2 csütörtök, 17:59

vettem MLGO-t is, azt meg nem lehet eladni az ersténél jelenleg... el se hiszem (igaz bukóban vok vele, de legalább felszíbadítanám azt az összeget.. :( Ha időben eladtam volna az mlgo-t akkor 6alatt cvettem volna spcb-t így nem tudtm.. 7-en meg nem akartam már.. kár volt kimaradni belőle..)
Járt valaki így? 
kisvasutas
kisvasutas csütörtök, 17:34
Előzmény: #3610  rocky-
köszi én is így láttam a netbrókeren, de hátha.... Akkor majd keresek mást helyette, Huf-ra váltani nem akarok. 
ehe
ehe csütörtök, 16:01
Előzmény: #3603  Azulon
85 euroert dijazza az erste ezt a mutatvanyt, ep. transzfernek minosul, nem javaslom.
fpeter1982 csütörtök, 15:50
Előzmény: #3610  rocky-
Gondolom van egy metszete a béta BÉT meg a frankfurti tőzsdén IS kereskedett részvényeknek. A Richter talán nem ilyen, de a Lufthansa az biztos az.
Boby
Boby csütörtök, 15:46
Előzmény: #3607  rocky-
Én is ezt hittem,de kipróbáltam. Bétán vett etf-re adtam frankfurti eladási megbízást és engedte. Igaz, hogy a legutolsó okét kihagytam,így 100%-ban nem tudom igazolni,de addig mindesetre eljutottam.
rocky-
rocky- csütörtök, 15:38
Előzmény: #3601  kisvasutas
Viszont én itt csak BÉT-es richtert látok... nincs a xetra-fra és xetra-bécs alatt sem listázva se és a kereső se hozza ki... 
TSubi csütörtök, 15:36
Előzmény: #3606  rocky-
Létezik máshol is, pl. USA részvényeket is lehet Euro vagy Fontért venni a megfelelő piacokon.
De szerintem ott is, csak azon a piacon tudod eladni, amin vetted.
Max lehet valami "trükk" a transzferálásra, de akkor is kétlem, hogy az erste ezt igyen és bérmentve adná nekünk.
rocky-
rocky- csütörtök, 15:35
Előzmény: #3601  kisvasutas
Ami van a frankfurti, vagy a bécsi tőzsdén, azt meg tudod venni euróért... 
rocky-
rocky- csütörtök, 15:34
Előzmény: #3602  Boby
Szerintem sehogy... mert ha BÉTás részvényed van, az nem a Xetras részvényként jelenik meg az egyenlegközlőben... ez valami öszvér cucc... külföldi részvény, forintos árfolyamon.
rocky-
rocky- csütörtök, 15:32
Előzmény: #3605  TSubi
Mivel a BÉTa az egy ilyen öszvér jellegű cucc... külföldi részvények forintosított árfolyamon. Az szerintem sehol máshol nem létezik, csak itt nálunk.
TSubi csütörtök, 13:28
Érdekes, nekem a BÉTa-n vett részvényeket nem engedték áttranszferálni az IBKR-hez.
Mert az IBKR-nek "nincs hozzáférése a BÉTa piachoz".
Boby
Boby csütörtök, 12:13
Megnéztem,próbát ugyan nem tettem,de elvileg tényleg adott a lehetőség.
Azulon szerda, 19:23
Előzmény: #3602  Boby
Mondjuk 60-80 ezer forintért veszel a BÉTa-n Lufthansa-t itt csak pár száz forint a jutalék. Ha megint van egy kis pénzed akkor megint vásárolsz hozzá. Ha összegyüjtöttél egy nagyobb csomagot akkor mér el tudod adni a Frankfurti tőzsdén is euróért. Az ersténel a lufthansát és a többi BÉTa-s részvényt a Frankfurti részlegen is kiírja.
Boby
Boby szerda, 17:42
Előzmény: #3600  Azulon
"Ha a BÉTa-n nézegetel akkor forintért tudsz venni úgy külföldi részvényeket, hogy ha többször vásárolsz és nagyobb a pakk akkor frankfurtban eladod euróért."
Ez, hogy működik a gyakorlatban?
kisvasutas
kisvasutas szerda, 17:02
EUR ből lehet venni Richtert az Ersténél úgy hogy ne váltsam HUF -ra ? A net dob valami frankfurti árat rá. 

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek