Ekkora szemtelenséget képes volt leírni az erste? Szégyenteljes az egész cég, majd még ők spórolnak rajtunk, így javítják az ócska rendszerük sebességét? SZÁNALMAS.
TBSZ miatt ez csak félig lehetséges. De erősen gondolkodom hogy az Erste-s account-on minden megy ETF-be és hold for ever vagy addig amíg le nem jar a TBSZ. Másik szolgálatnál pedig nyitok újat. Ez utóbbi nem csak terv, már meg is tettem.
"Szeretném tájékoztatni, hogy a jelzett papír ajánlati könyve nem nem működik, hanem – egyetemben néhány másik, ügyfeleink által jellemzően nem kereskedett és tulajdonban nem lévő, marginális forgalmú, spekulatív kategóriájú „B”kat.részvénnyel, nem kerül megjelenítésre. Ennek oka alapvetően az, hogy ezen információkat nagyon kevés ügyfelünk használta, illetve ezen papírokkal jellemzően nem kereskedtek ügyfeleink, így a kollegák döntése alapján – a rendszer sebességének javítása érdekében – ezen kevéssé kihasznált információkkal nem terheljük az alkalmazásokat."
Ezért simán rájuk lehetne húzni a vizes lepedőd és kártérítési procedúrákat indítani!!! Köztudott volt, hogy ma debütál, csak leszarták a mezei halandók számára, hogy a mobil felületen használhassuk, hiszen karácsony előtt nyílván mindenki asztali gép előtt van, nem pedig mobil és intézi a teendőit….. sz@rháziak!
Régen is trógerek voltak. Pl. anno Tvnetwork részvényt azért nem lehetett venni a kivezetés bejelentése után (vélhetően előtte se), mert ki volt kapcsolva náluk a könyv. Mire megoldották napokkal később, már nem volt értelme venni. Amikor bejelentették az ajánlati árat, volt benne kb. ajándék 10-15%, amit emiatt a tróger banda miatt nem tudtam megjátszani.
Nalatok megy az erste netbroker? Nekem tegnap este ota az irja ki hogy rossz a user/password, pedig 100% hogy jo, ezert gondoltam hogy valami a rendszerrel lehet esetleg..
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!