ha régebbi ügyfél vagy és be vagy náluk hitelesítve, utalsz 100ft ot az értékpapírszámládra, arról a számláról, ahová a kiutalást akarod majd, közleményben "azonosítás és a 8 jegyű ügyfélszámod", majd küldesz egy emailt az info@ersteinvestment.hu címre, azzal, hogy az azonosításhoz szükséges 100ft átutalása megtörtént + az ügyfélszámod, másnap felhívnak az erstetől, beazonosítanak és utána ott lesz a számlád az utalás menüben
Teljesen esélytelen nekifutni. Az lenne a jó, hogy a szintén komolytalan felületet kínálók, pl. CIB ebroker, vagy Raifessen előállnának valami újítással, de őket sem érdekli ahogy nézem.
stabil lábakon, mint a magyar gazdaság :D . A Pain nevű előadó fiúcska kultikus zeneszáma után szabadon: "Az új kereskedési rendszer vajon mííííí? Höhöhöhö" :D :/ :(
Vajon hogy áll az "új" kereskedési rendszer :D Ne válaszoljatok... költői kérdés volt...
Törölt felhasználó2024. 09. 03. 09:47
ez a szutyok fél percenként hajlandó frissíteni a "realtime"-ot, össze vissza ugrál a könyv, a grafikon köszönőviszonyban sincs a valósággal, kereskedésre alkalmatlan és erősen megtévesztő, mégis arany áron adják a szolgáltatásokat, nem akarunk végre közösen valahogy fellépni az erste nyilvánvaló és aljas piacbefolyásolása ellen? mnb, nmhh, gvh, fogyasztóvédelem le sem szarja sajnos
Hmmmmm nem teljesen értelek. Platform és piac két külön dolog, erste traderen én majdnem mindent tudok kereskedni, netbroker nekem mondjuk szűk nagyon az tény, de az átlagembernek bőven megfelelhet. Én igazából kényszerből használom, mert tbsz számla csak brokeren van (felfoghatatlan ezt miért nem oldja meg az erste), de talán egyszer vagy kétszer fordut elő hogy kiszemelt reszvenybol ne tudjak vásárolni (vmiert a marihuána cégeket nem engedik venni), plusz devizában szívni kell az opciós rendszerrel mert nincs spot kereskedés.
Innen nézve mondjuk azt sem értem, hogy egy magát tradernek valló,miért nem a nemzetközi piacokon keres magának egy cfd-ét,határidőt, devizapárt,vagy részvényt, miért erőlteti ezt az agyon manipulált bétet!?
érdekes amúgy, szerintem az Erste Trader Go felület marha jó (sokat nem próbáltam de számomra az áttekinthetőség és a chart kezelés mindent is ver). Netbroker még épp elviselhető online de a letölthető pro az valami katasztrófa, kicsit nem használom és mindent elfelejtek hol kell megtalálni
Egyetértek. Gondolom az Erste valami olyan rendszeren dolgozik (ha dolgozik)ami országokon átívelő,egy George-ba integrált felületen. De olyat, hogy a lakosság, a befektetők és a traderek egy felületen,én még nem láttam.
Azért kíváncsi lennék, hogy a Random ügyfélkörből mennyien maradtak náluk? Egy embert se ismerek, aki mostanra ne váltott volna másra. Egy konkurenciát felszámoltak, de nem nyertek vele szvsz szinte semmit. Mindenki jobban járt volna, ha a Random felületei működtek volna tovább, ezt az ősrégi szart pedig kukázták volna.
Szerintem egy baja van ennek a felületnek, hogy daytradre nem alkalmas. Swingre vagy hosszabb távra viszont szerintem jó, tízen éve használom. Azt viszont én sem értem, hogy minek szerezték meg a Randomot,ha az ott megszokott ügyféligényeket nem akarják kielégíteni!? Amúgy tudom nem vigasz,de próbáljátok ki a Cibet,elsírjátok magatokat.
Teljesen alkalmatlan banda, fogalmuk sinc sarról, milyen felületünk volt korábban. Szerintük az bőven real szolgáltatás, ha percenként frissül az árfolyam, már ha működik egyáltalán a szintén alkalmatlan felületük.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!