"ó, ha nincs hitel és nem emelkedik az árfolyam. Aztán hirtelen összeállhatnak a nem Soós kezében lévő pakkok, összehívhatnak egy rendkívüli közgyűlést, stb.
A kerály pedig nem foglakozik Soóssal. De sejtek olyan csókosát, akinek esetleg kellenének azok a gyémántok. A víz és az energetika a két legfontosabb dolog a következő évtizedekben. Ezt a kerályi udvarban is tudják. Pillanatok alatt találhatnak egy Gipsz Jakab nevű múlt századi energetikai mérnököt, és meghirdetik a Gipsz Jakab Tervet, Lesznek rá saját cégeik.
Baráti közelítésre a kerályi udvartól ne számítson. Futtattam én is 12 éve a Pflaxot autópálya-építés ügyben, kerestem is vele, de Simicska mindenkit lenyomott.
"
"előzmény (#9112: Armyllosz) | válasz erre | 2012. augusztus 28. - 15:40
A kipontozott helyen nem Gipsz Jakab állt:-)
Armyllosz
Jelzés a moderátornak
(#9112) Re: Okosság
Értékelés: 0
előzmény (#9108: exmnbs1) | válasz erre | 2012. augusztus 28. - 15:39
Azóta 2 hete ez a levél jött a cégtől.
Aki hiszi, hiszi, aki nem, nem.
Tisztelt .............!
Köszönettel vettük kérdését. Az E-Star részvényeinek jelenlegi árfolyama valóban sok befektetőnknek okoz nehéz pillanatokat.
Ugyanakkor Ön is láthatja, hogy a piac megítélése rengeteg tényezőből áll össze, amelynek csak egy részét adják a fundamentális adatok.
Ennek kapcsán megemlíteném, hogy a Társaságról alkotott jelenlegi piaci vélemények szerint a legnagyobb félelmek a magyarországi önkormányzati ügyfelek nemfizetése miatt alakultak ki. Ugyanakkor a Társaság árbevétele nagyobb részben nem innen, hanem a lengyelországi, Magyarországon pedig a győri, ipari ügyfelekkel kapcsolatos operációból származik: ezeknél pedig a fizetési morállal nem mutatkoznak problémák.
A cég menedzsmentje folyamatosan keményen dolgozik, hogy az E-Star helyzete és megítélése megerősödjön. Az eredményekről a tőzsdei tájékoztatás keretében folyamatosan be is számol a cég a befektetőnek. Erről egy rövid áttekintést szeretnék adni:"
"kell ennél több támpont?"
Mondjuk ha a cég vezetése nyilatkozná, és nem gipsz jakab az utcáról?
Esetleg le is hívnák? (ha valóban módjuk lenne rá)
1702
"
Erre a kérdésre Én is megadom a választ...
Nem készült el a jegyzőkönyv a 01.08.-án tartott megismételt rendkívüli közgyűlésről....Inkább arról kellene tájékoztatást adni, mikor óhajtanak kiadni egy hitelesített jegyzőkönyvet....
Gondoltam, hogy lesz csörte a szabad "készpénzért"...Na de ekkora....?????
E-mail jött, a csődtárgyalások során használt e-mail címemre. Sokan ismerik. Feltehetőleg túl részletekbe menően taglaltam az elhangzottakat.
Nem tudom. Különösebben nem foglalkoztat.
Többet ha akarnék se tudnék írni.
ENEFI - THE BEST