"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Hol itt a kettős mérce? Tény, és lényeg, hogy eltakarodtak. ez egyes mérce. Ne feldjük, hogy Spanyollal van kiadatási szerződésünk nílván:)Nem itt rontják a levegőt tovább. Hantás viki is mehetne már utának. Csak a kasszát hagyja itthon. Mert az nem az övé.
Mennyi is eben a rendszerben a hibaszázalék? Amennyit akarnak elrejteni! Mitől lett ez az előválasztás hiteles? Amikor egyetlen törvénynek semfelel meg? Ezt mondta az ombudsman is, de benneteket ilyen apróság sosem zavart!
Egy szem nyugdíjas bácsika egy párezres tömeget nem fog túl kiabálni,az hogy Gyurcsány esetében egy idős ember vélemény nyilvánítása a közterületen tartott Gyurcsány beszédet,Gyurcsány szerint zavarta,azt feltételezi,hogy nem volt valami sok a DK szimpatizáns ott,Egyébként Fidesz rendezvényeken nem egy nyugdíjas bácsika szokott bekiabálni de nem láttam még olyat,hogy Orbán oda ment volna az őt kritizáló emberekhez és azt mondta volna nekik,hogy fogják be a szájukat.Ezek után ellehet dönteni,hogy ki a nagyobb diktátor Orbán vagy Gyurcsány aki most éppen hatalomra szeretne megint kerülni az asszonyka szoknyája mögé bújva. Ha jól sejtem azóta nem annyira aktív Gyurcsány,mert ezzel kieresztette a szellemet a palackból,és várhatóan nem egy szem nyugdíjas bácsika fog legközelebb bekiabálni neki ha egyáltalán kimerészkedik még közterületre szónoklatot tartani.Ekkora hibát józanul egy profi politikus nem követ el,ezért is vagyok biztos benne,hogy Gyurcsány megint tökrészeg volt.
Hát ez az, értelmezni is tudni kell! Nem azt írtam, hogy az ilyen ocsmány propagandátokat unták meg? Neked csak az jött le, amit értelmezni akartál! Semmilyen lényeget nem közöltél, de azt megfellebezhetetlenül! A logikád abszolút kettős mércén alapul!
Ez is egy pelda a sok szazbol amikor latszik hogy normalisan van info a kormanymedian kivul. Az allitolag baloldali elfogult media kozli az osszes hirt ami a baloldali partokra is kenyelmetlen. A civilek kozolnek minden infot. Ilyesmit magyar nemzettol origotol es Fidesztol soha se latsz. . Pl az alitolagos kiber tamadasokrol a milliardokbol es orszagos infrastrukturaval rendelkezo allam altal mukodtetett vakcinaregisztracio elen milyen jelentest is lattal? Csak hogy konkretan hasonlo peldanal maradjunk. . Az online szavazas meg az ujra indulas utan kijavitva a hibakat gond nelkul mukodott. Napi 20.000 es forgalommal videohivasokkal kb par millio forintbol es diakmunkasok es onkentesek munkajabol.
Maradjunk abban, hogy többet tudok mint szeretnéd! Mondtam a tematizálásaitokban éltek, el sem tudtok mást képzelni, mint ami az "agyatokban" gondolataitokban megjelenik! Sokat nem tudtok a politikából, de legtöbbet a sok hazugságaitokból sem, hogy abból mennyi lehet igaz!
MZP az egyetlen normális jelölt volt! Kár volt ebbe a "koalícióba" betagozódnia, de lehet, hogy türelmetlen volt és arra gondolt hátha most bukik az orbán kormány, mert akkor elkésett! Egyébként is az "exitpolok" neki kedveznek, de hogy meghamisítják a tetszési sorrendet a dékáskorifeusok, abban biztos vagyok! Neki nagy esélyt fog adni, hogy ki porciózták a nagy hármasból, amikor pedig mindenki azt "válaszolta", hogy MZPre szavazott! Ezt magánvéleménynek tartom, mert a legtöbben azt mondták, akiket kédeztem, hogy MZPre szavaztak. Az hogy nincs mögötte párt, az csak a fidesznek kedvez a jelen helyzetben!
récsöl írta fent a neten, hogy eltűztek. Első kézből. Ne higgyek neki? Ilyen tyúkeszű hogy lehet, hogy felteszi oda. Minek azt mindenkinek tudnia? Szerinted, ha valaki magával viszi a gyerekeit külföldre, és ott iskolába iratja őket, az csak egy hosszúhétvégére ugrott ki? Vagy kiköltözött? És a zsákmány pénzével ott pőrgeti a rothadó kapitalizmus, szemét eu ország gazdaságát. Miért, te hogy szeretnéd ezt a sztorit látni fityisz szemüveggel? Én csak tényeket közöltem, amit récsöl tett fel mindenkinek. Ti fityisz szavazók meg maradtok itthon !
Tőlem el is tünhetne gyurcsány a porondról,annak örülnék. Te sem voltál ott,én sem, nem tudhatjuk az idős bácsikának mennyi kitartása volt zavarni a beszédet. Tőlem járassa le magát minél jobban !Tehát nem ítélkezhetünk. Hasonló esteben fityiszes gyűlésen hogy jártatok volna el? Ezen gondolkoztál már? Ilyen piti dologgal nem lehet elterelni a figyelmemet az alábbiról. Szerintem erős jelzés, hogy külföldre költözik hantás viki lánya,családja. Egyértelmű,hogy elhagyták az országot a zsákmánnyal, csak az a kérdés , miért. Mo. élhetetlen számukra is? Elszámoltatástól félnek? Zavargásoktól félnek? Vagy egyszerűen beindult a gépezet az orbán család teljes elköltözése. Nem gyengén jelzés értékű ez az esemény. Te is biztos gondolkodtál ezen. Összefüggésben azzal,hogy az eus pénzcsap bedugult. És ez kiválthat majd egy olyan rohamosan felfejlődő esemény sorozatot, ami miatt menni kell hantáséknak. Azt gondolom, ők már tudnak valamit.
Ki mondta, hogy kiköltöztek? Hát egy hozzátok hasonló nyomkövető rendszerváltó! Tematizáljátok is, mert csak úgy lehetne értelmezni, ahogyan ti látni szeretnétek! Ezért aztán nem is tudjátok normálisan értékelni egy általatok ocsmány szinten kikezdett család döntését! Gondolkodjatok el azon is, hogy "miattatok" költöztek oda, ahova az ocsmánypropagandátok nem érheti el őket! Az, hogy kik Magyarországon a tyúkeszű médiák, hát arról kár vitát nyitni!
Zenei téren minden evő vagyok,kedvenceim a nem magyar hanem külföldi zenei vetélkedők nézése hallgatása,belefutottam már egypár zseniális énekesbe,de ne keverjük a szezont a fazonnal ,az,hogy ki számít énekesnek és ki nem azt a közönség dönti el.Azt pedig,hogy ki mennyire énekel szépen egy szakember .Zorán koncertre mindenesetre én is szívesebben mennék el mint egy Majka koncertre.És természetesen Zorán sokkal jobb énekes mint Majka ,ettől függetlenül Majka is énekes.
Számomra semmi problémát nem jelent,hogy ki mikor hova költözik,ez mindenkinek a saját magánügye,a baloldali liberálisoknak jelent ez szemmel láthatóan problémát,elvégre ők foglalkoznak ezzel egyfolytában.Számomra azzal van probléma amikor a részeg agresszív Gyurcsány idős nyugdíjas bácsikat fenyeget meg ,ezzel a témával ezért foglalkozom is,de szemmel láthatólag titeket balliberálisokat ez nem zavar és ezért nem is foglalkoztok vele,bezzeg,hogy Orbán lánya külföldre ment az nagyon egy lényeges dolog ahhoz képest,hogy Gyurcsány Ferenc az ellenzéketek legerősebb politikusa részegen miket csinál.
Ha itthony hagytak, semmibe vesznek, ha te is menekülsz velük, akkor pedig kibújt a szög a zsákból, és fizetett bérenc vagy . De a saját lábán álló récsöl kiköltözésre te sem tudsz mit mondani, ezért próbálsz kényszeres mosollyal viccelődni. szerintem a fityisz hívőket is meglepte az esemény. Talán meg is zavarodnak tőle. Nem tudják eldönteni, most menjünk, ne menjünk. Hiszen hantás viki marasztal, de a család már elkezdte a költözést. Nem is értem miért tette fel a közmédiára a hírt ez a tyúkeszű.
MZP biztosan nem tudja elérni,ehhez tömegbázis és nagy párt kellene,MZP nek egyik sincsen,egyébként ha szavaztam volna én is MZP-re szavazok,de max 20 % esélyt adok annak,hogy miniszterelnök jelölt legyen,és még ha az is lenne akkor sem lenne akkora parlamenti támogatása nagy erős saját párt híján,hogy kivitelezze a terveit.Mindenesetre a tőzsdén biztasson nem tennék rá pénzt,hogy nyer,annyira rosszak az esélyei .MZP-nek nem kellet volna ebbe a moslék koalícióba beleállnia,felkellet volna építenie egy nagy erős pártot amelyik valóban szakmai alapon akar kormányozni és közben nagy a lakossági támogatottsága.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........