Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Robben 2024. 05. 17. 13:24
#6067

Egy ismert magyar milliárdos testvére is károsultja annak a csaló bűnbandának, amelyhez a jogerős ítélet szerint Magyar Péter „anyósa“, egyben bizalmasa is tartozott – derül ki az eljárás irataiból. S. Mária a csalássorozat miatt börtönben is ült, nemrég szabadult.
Rengeteg károsultja van annak a korábban piramisjátékot üzemeltető bűnszervezetnek, amely Magyar Péter bizalmasát, S. Máriát is a soraikban tudta a bírósági ítélet szerint. 
Az átvert emberek között van számos celeb és alvilági figura, de az ügy irataiból az is kiderül, hogy egy ismert magyar milliárdos testvére is áldozatul esett a csalássorozatnak. A férfi ugyanis több mint százmillió forintot adott át S. Mária bűntársainak, ám az üzletből nem lett semmi, a bűnözők felszívódtak a pénzzel.
Emlékezetes, a Buda-Cash- és a Quaestor-botrányhoz hasonlító bűnügy szálai egészen a 2010-es évekig és egy, a celebvilágban is jól ismert nagykátai ikerpárig nyúlnak vissza. F. Attila és testvére, illetve az általuk létrehozott, S. Máriát is a soraikban tudó bűnszervezet megszámlálhatatlan embert vert át. Az ikerpár által irányított szervezet egyébként közel nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de alig 1,5 milliárdot fizettek vissza tőke vagy kamat formájában a megtévesztett embereknek. A hálózat tíz–harminc százalékos kamatokkal csábította a befektetőket, amit csak néhány embernek fizettek ki.
Brutális összeg: ekkora kárt okozott összesen Magyar Péter bizalmasa.
ennek a bűnbandának a tagjaként Magyar bizalmasa és legszűkebb stábjának tagja négy évet ült börtönben. 
A nő nem mellesleg Magyar Péter élettársának az anyja.
Fontos megemlíteni, hogy a bíróság ítélete szerint S. Mária okozta egy károsultra vetítve a legnagyobb kárt, miután egyetlen embertől 108 milliót csalt ki. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése szerint a nő összesen 358 millió forint kárt okozott. 
signal2
signal2 2024. 05. 09. 14:43
Előzmény: #6065  bigyula
#6066
Sőt. Minél nagyobb a jövedelem, annál nagyobb a megtakarítási ráta, tehát jövedelemarányosan annál kevesebb ÁFÁ-t fizet. Emellé hozzávehetjük, hogy a megtakarítását teheti adómentes formákba.
A mai magyar adórendszer tehát két ágon is aránytalanul kedvez a magas jövedelműek számára, és tényszerűen kisebb a magas jövedelműek teljes effektív adózása. Egyértelműen látszik tehát, hogy hol lehet keresgélni pénzt a szandékosan kizsigerelt költségvetés lyukainak betömködésére. 
bigyula 2024. 05. 09. 14:31
Előzmény: #6057  SirDMR
#6065
Aki sokat keres/nagy a jövedelme, az a nagy részét nem itthon költi el. Ergó, nem fizet ÁFA-t itthon a fogyasztása után.
Robben 2024. 05. 09. 13:16
#6064

Az ORFK cáfolja MP állításait
Az Országos Rendőr-főkapitányság közleményben reagált szerdán Magyar Péter korábbi állításaira, miszerint a titkosszolgálat munkatársai "blokkolták" az internetet a Tisza Párt rendezvényein.Magyar Péter néhány napja írt arról a közösségi oldalán, hogy a Tisza Párt országjáró körútjának helyszínein a titkosszolgálat elkezdte blokkolni az internetet és a mobilelérést.Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdúnánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről– írta Magyar, hozzátéve, hogy legutoljára Újfehértón ment el mindenkinél az érkezésükkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén azonnal helyreállt. „Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást!” – tette hozzá. 
A rendőrség szerdán közleményben reagált Magyar Péter állításaira. A közösségi médiában az a hír terjed, hogy egyes gyűlések helyszínein a rendőrség munkatársai blokkolták az internetet és a mobilhálózat elérhetőségét. Ez természetesen nem igaz, nem tettünk ilyet és nincs is ilyenről tudomásunk. A közösségi oldalakon közzétett – nehezen azonosítható – fényképfelvételeken minden valószínűség szerint egy szolgálati (EDR) rádiókészülék látható, olyan, amilyet a rendőrök – így a gyűlések biztosításába beosztott munkatársaink is – használnak. – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.
Robben 2024. 05. 09. 12:02
#6063
a magyar baloldalt a pénz mozgatja, ezt maguk vallották be, a rendezvényeik és akcióik finanszírozása nem mikroadományokból származik, ezeket a pénzeket külföldről kapják. 
Magyar Péternél ugyanaz látszik, mint Márki-Zay Péternél, ugyanaz a DatAdat-os, Bajnai-féle, sorosista világ, mind egyformák: háborúpártiak és külföldről irányítottak.  a 444 friss híre szerint Dobrev Klára és Karácsony Gergely várja Magyar Pétert az összefogásba, ő pedig azt nyilatkozta a Die Presse című osztrák napilapnak, hogy 2026-ban hajlandó erre. Ez egy brancs, külföldről irányítják őket és elvárják tőlük az összefogást és a háborúpártiságot, és ők ezt meg is teszik.
 kiket kellene képviselniük a brüsszeli politikusoknak? a válasz nyilvánvaló: az európai embereket, akik megtisztelték őket a bizalmukkal és rájuk szavaztak, akiknek felelősséggel tartoznak.  De ami most Brüsszelben történik, az biztosan nem az európai emberek érdeke - amikor az Európai Uniót megalapították, és amikor Magyarország csatlakozott húsz évvel ezelőtt, két világos cél volt: legyen béke és legyen jólét. A jelenlegi brüsszeli politikusok viszont egyetlen lépést sem tesznek a háborútól a béke felé, a háborút építik, nem a békét, és az összes szankciós és energetikai döntésükkel az európai életszínvonalat rombolják.  Brüsszelben  a jelenlegi vezetés rombolja a versenyképességet és a biztonságot; olyan embereket kell odaküldeni, akik valóban az európai, illetve a magyar emberek érdekeit képviselik.
 egyre több országban látják az emberek pontosan, mi történik, és ha föltennék a kérdést, egyetértenek-e a brüsszeli politikusokkal abban, hogy ez az ő háborújuk, és elmennének-e oda harcolni, akkor nemet mondanának.
- Afrika lakossága óvatos becslések szerint a következő húsz évben 750 millióval nő és eléri a kétmilliárd-kétszámilliót. Ha ennek a tömegnek csak egy része elindul. ..
- különböző szabályokkal megnehezítették a mezőgazdaságban dolgozók mindennapjait, drágább lett a termelés. A gazdák ezt még elviselték, de aztán Brüsszel úgy döntött, Ukrajnából minden termék bejöhet, és a szabályok ezekre nem vonatkoznak. Ami a mezőgazdaságban történik, az történik mindenhol..
SirDMR
SirDMR 2024. 04. 23. 12:43
#6062
Hát na, de sebaj m1et lincselni kell ha nem jó képeket közvetít. De a messiásnak persze szabad hülyére vennie a választókat.
https://index.hu/belfold/2024/04/23/magyar-peter-tevedes-komlo-airsoft-paintball-palya/
SirDMR
SirDMR 2024. 04. 04. 22:18
#6060
Kocsis kiosztja a kommunista elvtársakat a Parlamentben:
https://m.youtube.com/shorts/LiAnnsGama0
Karvalytokes
Karvalytokes 2024. 03. 27. 20:07
Előzmény: #6058  SirDMR
#6059
Granadàba 60 millió Ft beruhàzàssal àllampolgàrsàgot lehet szerezni.
Az ottani papírokkal beregisztràlni egy tözsdei szolgàltatóhoz azt hajrà.
Ott nincs szja kamatadó...Az ideirogató kommancsok meg vezessék be egymàsnak a sàvos adózàst:))
SirDMR
SirDMR 2024. 03. 27. 19:57
Előzmény: #6055  salaxx
#6058
Adózott jövedelmet mégegyszer megadóztatni sztem elfogadhatatlan. Kamatadó, most a szocho is, osztalékadó, én mindet eltörölném. Nem azért dolgozik valaki és gyűjt, kockáztat, hogy utána tücsköknek szétossza az állam.
SirDMR
SirDMR 2024. 03. 27. 19:53
Előzmény: #6054  ngergo1985
#6057
Minél többet fogyasztasz, annál többet fizetsz be a közösbe. Aki bruttó 1,2 millát keres, befizet 400ezret szja, járulékok gyanánt. Tegyük fel 500at költ fogyasztásra,  azaz befizet 106ezret áfa gyanánt. 300ezres megtakaritasara ha okos nem fizet semmit. 326 ezres bruttóból fizet kb 109ezret szja+járulék, maradékot feléli, fizet kb 40ezret áfa gyanánt. Összesen a tehetős betolt 506ezret, a minimalberes 149ezret. Ugyanazokat az utakat használják, ugyanazokba a sulikba járnak a gyerekek, ugyanazok a korházak érhetók el. És az első 3szor annyit fizet be. Azért, mert valaki tanult, jobb munkája van niért kéne mégjobban büntetni? Többsávost csak úgy tudom elképzelni hogy a felső 1% jövedelmét célozza, de azok meg nem munkabérből tengetik napjaikat, így végsősoron maradna a szokásos kommcsitempó, elszedik a pénzt a középosztálytól, hogy proliknak osztogassák. Aztán a végén mindenki tücsök lesz ha csak azt látja hangyaként csak lerabolják.
bigyula 2024. 03. 27. 12:55
Előzmény: #6053  SirDMR
#6056
"Vona pártját követem, abban látok fantáziát."
.
Öngól. :) Vona pártját hova sorolod? Kúrmánypárt, kurmánypártot kívülről támogató, vagy ellenzék? Mert csak ez a három besorolás van. ;)
salaxx
salaxx 2024. 03. 27. 12:39
Előzmény: #6054  ngergo1985
#6055
savos adozas es a TBSZ eltörlese elsö lepesek kene közt legyen valami közteherviseles iranyaba. 
ngergo1985 2024. 03. 27. 12:38
Előzmény: #6052  SirDMR
#6054
Igenis jó intézkedés a magas fogyasztási adó? Te tudod hogy miről beszélsz? Ugye tudod, hogy a 27%-os ÁFÁ-nak is köszönhetően a magyar átlagember hiába keres átlagfizetés alapján többet az EU rangsorban több országhoz képest is (pl román, litván, görög) , viszont az adó miatt kevesebb élelmiszert, terméket, szolgáltatást tud belőle megvenni? Az megvan, hogy az 1 főre eső fogyasztásban Bulgária is valószinüleg lehagyott minket 2023-ban,és tök utolsók vagyunk? Az, hogy ugyanaz a termék a határ túloldalán emiatt (is) olcsóbb mint itthon?Az miért jó,és támogatandó, hogy a magyar emberek kevesebb dolgot tudjanak maguknak és családjuknak vásárolni a boltban? És az szerinted miért igazságos, hogy az aki szakmunkás minimálbért keres (br. 326e Ft), az ugyanannyit adózik le %-osan mint az, aki 1.2Milliót? Plusz a magasabb bérű emberek minden állami támogatást (pl CSOK, babaváró) sokkal könnyebben tudnak felvenni,mint az alacsony bérűek? Miért nem járulnak hozzá a gazdagabbak jobban a közteherviseléshez? Ebben mi az igazságos? 
SirDMR
SirDMR 2024. 03. 27. 12:14
Előzmény: #6051  bigyula
#6053
Arról meg nem a Fidesz tehet, hogy nincs olyan ellenzéki alternatíva, amire szívesen behúznám az xet. Ez az ellenzék hibája és pont. Vona pártját követem, abban látok fantáziát.
SirDMR
SirDMR 2024. 03. 27. 12:12
Előzmény: #6051  bigyula
#6052
Dehogy nincs. Még mindig nem tiltották be az lmbtq vonulást, pedig 2/3addal igazán beleférne. Lopnak, nem költenek eleget egészségügyre, oktatásra. Mindazonáltal én támogatom a magas fogyasztasi adót, az alacsony egykulcsos szjat. Az a Ti bajotok, hogy csak a sith logika megy: velünk vagy ellenünk. Pedig igenis vannak jó Fideszes intézkedések, amit pl lehet támogatni lásd adórendszer.
bigyula 2024. 03. 27. 09:06
Előzmény: #6049  SirDMR
#6051
ha valki ennyire az ellenzéket szapulja, és a fityeszről egy rossz szava sincs, az lehet, hogy magát nem tartja fityesz szavazónak, de támogatja. Ez logika: ha nem szavazol a figyeszre, és az ellenzékre sem, akkor nem szavazol egyáltalán. Mert ugye van a fityesz, és van az ellenzék. Más nincs. Aki viszont nem szavaz, az a jelenlegi erőviszonyokat fogadja el, mert semmit sem tesz azért, hogy megváltozzanak. Kinek is kedvez ez? Csak nem a fityesznek, akire ugye nem szavazol? :)
janosvitez 2024. 03. 27. 08:52
Előzmény: #6049  SirDMR
#6050
Akkor itéld el O1G-t és bandáját is!
SirDMR
SirDMR 2024. 03. 27. 08:03
Előzmény: #6048  Heisenberg
#6049
Nekem nincs messiásom és nem vagyok Fidesz szavazó. Tudod logia alapjai: csak azért mert hányadéknak tartom a mai ellenzéket, nem leszek fideszbérenc. Just saying.
Heisenberg
Heisenberg 2024. 03. 27. 07:39
Előzmény: #6047  SirDMR
#6048
A te messiásod is már rég kuka,  kb 14 éve. Látszik is sz országon, utolsó az életszinvonalunk az EU- ban.
Aludj el szépen, kis Balázs...:-)
signal2
signal2 2023. 12. 30. 19:00
Előzmény: #6042  SirDMR
#6045
A sok PiS-kitartottnak nem tetszik, hogy visszavágták a közmédia finanszírozását. A lengyel közmédia eddig nem szakmai alapon, törvénytelenül működött. Megértem, ha egyeseknek nem tetszik a jogállamiság helyreallítása, de nem sajnálom.
rockmaster 2023. 12. 30. 18:53
Előzmény: #6042  SirDMR
#6044
Eddig dübörgött, most teszik helyre.
SirDMR
SirDMR 2023. 12. 28. 00:40
#6042
SirDMR
SirDMR 2023. 11. 29. 01:15
#6041

Timi megint nem bírt magával. 
https://m.youtube.com/shorts/9DUvuH3P4tk

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók