Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2021. 08. 26. 14:37
Előzmény: #3118  realmadrid
Szóval artányában 1 millióból kaptál vissza 50.000-et  és ez az 50.000 nagyon jól hozott. az 1 milliód meg manyupban hozott volna +1.780 ezret. Helyette az államnál hozott 1.026 ezret. Államin buktál 760.000 ezer forintot a manyuphoz képest. Ahhoz hogy ezt kompenzáld az 50.000 ből kellett volna 10 év alatt 810.000-et csinálnod ami 16 szorozás azaz 1500% hozam. Ezt sikerült hoznod? :)
Peterbond 2021. 08. 26. 14:34
Előzmény: #3117  Peterbond
Nekem van most egy önkéntes. Allianz. 2013 óta van. Azóta a tőke és hozam aránya 1.8 vs 1.1. Úgy hogy ez nem azt jelenti hogy 8 év alatt 1.8 ból lett 2.9. Hanem éves befizetéseim most járnak 1.8-nál havi befizetésekel.
.
Ha ezeket a befizetéseket beszorzom a valorizációs szorzóval. 0.740-et kapok. 2013-hoz képest. Én nem látom hogy miért járt volna jobban akár az egyén akár az állam a magánnyugdíjpénztárak beszántásával.
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210325/kiderult-jol-jarnak-e-azok-akik-iden-nyugdijba-mennek-kezukre-jatszik-a-rendszer-meltanytalansaga-475762
.
De nézhetjük úgy is hogy megnézem bármely adott év kiinduló pontját és a magánnyugdíj portfólióm azóta elért hozamát és össszevetem a valorizációs szorzóval. 2010-et véve kiindulónak 2-as szorzó államnál 2.79 allianznál. És mindden évben messze az allianz a magasabb. És kötve hiszem hogy ők a legjobb magánnyugdíj pénztár.
realmadrid 2021. 08. 26. 14:33
Előzmény: #3117  Peterbond
Természetesen ugyanazt kaptam mint mindenki. Viszont így jóval többet hozott  mintha maradt volna a manyupban. Tőzsde jóval többet hozott.
Peterbond 2021. 08. 26. 13:53
Előzmény: #3110  realmadrid
" visszakapott mnyp pénzem befektettem és sokkal többet hozott így."
.
nocsak neked visszafizették az egészet? nem csak a "reál" kamatot? A járulékod ammit visszafizettek az államba hogyan arányul ahhoz amivé nőtt volna ha a manyupban marad?
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 13:10
Előzmény: #3114  Törölt felhasználó
markukba
flyati 2021. 08. 26. 12:55
Előzmény: #3104  Törölt felhasználó
Bezzeg amikor a Gyurcsány hazudott   a csürhe felgyújtotta Budapestet  de  O1g-nek elnézitek .
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 12:48
Előzmény: #3112  Törölt felhasználó
Vagyis mindkét politikai oldal átver minket és röhögnek a markukban. Mi meg legyünk birkák, akiktől, ha megkérdezik, bementek a vágóhídra, akkor azt mondják beeeeeeeeee, hát én nem!
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 12:44
Előzmény: #3112  Törölt felhasználó
Nem tudom, ellenőrizni, ki hazudik, ki mond igazat. De azt tudom, kinek hiszek inkább.
De a politikusok egyik része a rengeteg pénz eltüntetést titkolja, a másik meg feltárni igyekszik.
Abban bízom, aki feltárni igyekszik, mert az az érdekem, hogy a közpénz lopás kiderüljön. Van olyan ember, akinek ez nem célja? Az tettes társ,. 
Van olyan politikus, aki kiáll a környezet védelméért, az emberek jogaiért a természet közvetlen eléréséhez. És tájékoztatja az érintett lakosságot. Van, aki pont leszarja az emberek véleményét, és inkább kapzsi szándékkal, lehetőleg titokban, bármi tájékoztatás  és konzultáció nélkül kisajátít közterületeket, és lakóparkot épít saját és bratyijai hasznára, a tömegek ellenkezése ellenére. Inkább az előzőnek hiszek, abban bízom.
Van, aki vállalva a hatóságok burkolt zaklatási akcióit is feltár olyan stikliket, amikkel átcsesznek minket. Téged is !!!!!!!!! Ne gondold, hogy azért, mert rájuk szavazol, Téged nem szivatnak meg. Csak Te valamilyen okból, ami számomra érthetetlen, inkább a sumákoknak hiszel.  Magadat minősíted mindent eltűrő , belenyugvó magatartásoddal., és tapsikolsz is hozzá Persze, ha Te is hasznot húzol ezekből, akkor megértelek, de azt már magaddal kell elszámolnod.
Itt van ez a cigi mutyis f.kalap. Számtalan lóláb lóg ki ebből az ügyből. Vajon miért nem nyitotta ki egyből a csomagtartóját a vámosoknak, ha nem tudott a cigikről? Miért hivatkozott a képviselői védettségére? EZt a süket dumát. Máris nem hiszek neki. De ami a leggyanúsabb, hogy még csak nem is vizsgálják az  esetet, egyszerűen lezárták az ügyet. Micsoda sumák dolog ez. A törvény előtti egyenlőség nem csak azt jelenti, hogy egyforma jogaink vannak, hanem azt is, hogy egyformán felelősek vagyunk a törvénysértéseinkért. Csak azt gondolom, hogy a háttérben megegyeztek az MSZP-Fidesz politikusok, hogy elnéznek egymásnak dolgokat, mert mindegyik tud valamilyen stikliről a másik oldalon. Tehát ezeknek sem hiszek. ennyi
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 11:40
Előzmény: #3109  Törölt felhasználó
jó,akkor,sorold fel a becsületes,erkölcsös hazudni nem szokó politikusainkat
gazmber 2021. 08. 26. 11:39
Előzmény: #3110  realmadrid
az tényleg jó környék lehet (esetleg svájcnak hívják?) mert erre pl. az mnyp pénzt senki nem kapta vissza, legfeljebb néhányan némi 'hozamot' kaphattak, a csak100e-s 'nemtandij' -ról se hallotunk, esetleg az állami finanszírozott szerencsések (fülkések) esetében...stb... szvsz
realmadrid 2021. 08. 26. 11:29
Előzmény: #3108  gazmber
Akkor én nagyon jó környéken lakom (vidék) mert itt szinte minden utat megcsináltak az elmúlt 5 évben , eüben 1-2 hetet kellett csak várnom és a családtagjaimnak, egyetemista fiam féléve nem volt több 100ezernél, a visszakapott mnyp pénzem befektettem és sokkal többet hozott így. A helikopterezéssel és a többi túlkapással egyetértek de ez nem szűnik meg ha az ellenzék kerül hatalomra. Ez politikusi sajátosság bármelyik oldalon, a hatalomba kerülők már csak ilyenek sajnos.
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 11:20
Előzmény: #3107  Törölt felhasználó
Szerinted én nem értem? :) gondolod, hogy a politikai eleit azért harácsol, hogy minket ilyen erkölcsi szinten tartson? A példamutatásával?  És a taníttatást is ezért süllyeszti mélyre? Hogy erkölcsileg elzüllesszen minket?Te például züllessz ettől? Az nagy baj lenne. Mert én nem.Bár az sem semmi, hogy hiszel az ilyen kormány embereknek, politikusoknak, és hatalmon tartod őket. Mégiscsak hatnak Rád.  Az én erkölcsi normáim ettől még megmaradnak. Engem nem tudnak megtéveszteni, félre kormányozni.Észre vetted, hogy vannak emberek, a nyílvánosságot is vállalva, akik többek között a becsületet,  az igazmondást  tartják alapvetőnek? Tehát nem vagyunk egyedül.
És a nem megfelelő képviselőt hogy lehet visszahívni a parlamentből, az önkotrmányzatból? Azt a rendszer nem engedi. Tehát azon is változtatni kell.
gazmber 2021. 08. 26. 11:11
Előzmény: #3105  Törölt felhasználó

a tisztességesen adózó mit tapasztal:
az adójáért cserébe, kátyús utakat, 1-2éves várólistát, ha bármi eü problémája van, ~500eFt/félév 'nemtandíjat' az egyetemista gyereke után, a 'saját lábon állók és 'nemolligarchák' yachtozását, helikopterezését (bungapartyt,qrv@z@st?),stb, a lenyúlt mnyp-ből ~18mrd-ról ~38mrd-ra 'csökkentett' államadósságot ...stb, stb... csoda-e ha nyílik a bicska a zsebében (?) szvsz
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 11:05
Előzmény: #3106  Törölt felhasználó
Látom nem érted.Nem a rendszerrel van a gond,hanem a társadalom erkölcsi szintjével,mivel arról az erkölcsi szintről történik a vezetők kiválasztása.A vezetőink erkölcsi színvonala a társadalom többségének az erkölcsi színvonalat tükrözi vissza.
Vagyis ,ahhoz,hogy erkölcsösebb vezetőink legyenek a társadalom többségének az erkölcsi színvonalat kellene növelni.
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 10:55
Előzmény: #3105  Törölt felhasználó
Na most, ha nem lehet változtatni rajta, akkor az pont azt mutatja, hogy  alapjaiban rossz a rendszer. Nem adhatjuk fel !  Olyan rendszerre van igényem, hogy ha valami nem tetszik, azt lehessen jogszerűen változtatni. Akár jogszabályokra, akár személyekre értve. Nekünk, szavazóknak kell ezt felépíteni ! 
Ha feladjuk, akkor birkák vagyunk mind .
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 10:50
Előzmény: #3103  Törölt felhasználó
Ami az üzleti életet illeti,régen az adott szó,írás nélkül is ért valamit,ma már az írás sem ér sokat,sajnos egy elzüllött erkölcstelen világban élünk azért ilyenek a vezetőink is.
Számomra az a képmutatás,amikor a számla nélkül dolgoztató kéri máson számon a csalást ,lopást, míg ő maga is csak egy közönséges pitiáner tolvaj.
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 10:44
Előzmény: #3100  Törölt felhasználó
Tudsz a rendszer váltás óta egyetlen kormányt is mondani amelyik ne hazudozott volna ?
Ez van,nekem sem tetszik,de nem látom a realitását,hogy ez változzon,ha az ellenzéki összefogás nyerne,ugyan ez lenne.Hozzá tenném,hogy ez azért nem magyar sajátosság,ezt látni más országokban is.
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 10:30
Előzmény: #3101  Törölt felhasználó
A kormány megtartott adott szavára nem válaszoltál. Lehet, hogy ez ismeretlne fogalom? Ki szereti, ha a munkahelyén, a magánéletében, az üzletben folyamatosan be nem tartott ígéreteket kap. 
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 10:27
Az is érdekes, hogy a cigi csempész MSZP-st nem ítélték el!  Pedig annyira átlátszó az ügy. Egymásnak falaznak. Hitelesség nulla, bizalom nulla. Levesbe a politikai elittel!
Törölt felhasználó 2021. 08. 26. 10:25
Előzmény: #3098  Törölt felhasználó
1.Soha sem írtam, hogy ne lenne szükség a diákvárosra.
2.Egy atlétikai VB nem a kormányé ,mint ahogy azt kamugeri hazudta,hanem az országé,ezen volt a hangsúly.
3.Ne keverjük össze a dolgokat,aki az atlétikai VB megrendezését támogatja az nem a Fideszt támogatja,az csak a baloldali liberálisok agymenése,hogy ez igy van.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek