igaz,hogy sokat trollkodsz,de mivel mindig megnevettetsz,ezért elnézem ezt neked :))
Maradjunk annyiban,hogy az én politikai elemzésem mögött ott van a Fidesz sorozatos nyerése,mig a tied mögött az ellenzék sorozatos vesztése.Egy győzelmet pedig nem kell megmagyarázni,a vesztes oldalról pedig lássuk be elég nevetséges is.Majd ha az ellenzéki összefogás nyer akkor igazad lesz,kivétel ha ez azután következik be,amire utaltam,hogy lesz egy olyan gazdasági válság amelyet az emberek már eléggé megéreznek a saját bőrükön,mert ezt az egy lehetőséget adtam meg az ellenzék nyerésére.Van persze még egy,ha a Fideszen belül elkezdődne a széthúzás,de általában a bajban vagy választások elött inkább összezárnak,nagyon helyesen.
Maradjunk annyiban,hogy az én politikai elemzésem mögött ott van a Fidesz sorozatos nyerése,mig a tied mögött az ellenzék sorozatos vesztése.Egy győzelmet pedig nem kell megmagyarázni,a vesztes oldalról pedig lássuk be elég nevetséges is.Majd ha az ellenzéki összefogás nyer akkor igazad lesz,kivétel ha ez azután következik be,amire utaltam,hogy lesz egy olyan gazdasági válság amelyet az emberek már eléggé megéreznek a saját bőrükön,mert ezt az egy lehetőséget adtam meg az ellenzék nyerésére.Van persze még egy,ha a Fideszen belül elkezdődne a széthúzás,de általában a bajban vagy választások elött inkább összezárnak,nagyon helyesen.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........