A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
usa ma is dögunalom, ahogy tegnap is az volt, nem megy semerre-leszámítva a tegnapi eszetlen száguldást, de az tartott vagy 5 percig, a lényegi emelkedés-
10300 fölé, ha kitör 10330-350 újabb pihenő lehet
az adat meg holnap lutri, de nem lepődnék meg ha kiütnék a longosok és a shortosok stoppjait is
No ezért nem érdemes a magyar tőzsdén kereskedni.
Egyrészt sokba kerül, (real time adatok, tranzakciós költségek grafikon rajzolók stb.), másrészt a nyitvatartási idő miatt össze-vissza rángatózik. Még akkor is, ha nem manipulálják.
Én ezért hagytam ott.
Ugyanakkor ma az amerikai tőzsdék is kiszámíthatatlanok. Én kiszálltam, a visszapattanáskor, most várok.
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem