A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
Azon azért csodálkozom, hogy egy ilyen lakásadatra csak ekkorát ment, illetve inkább azon, hogy még ezt is kibírta. Nagyobb esést vártam volna.
A dow-t mennyitől longolod?
Úgy vagyok vele, hogy essen csak szépen lassan, de biztosan, legyen visszateszt, mert az fontos, majd menjen le, ameddig csak lehet, és ne okozzon nekem csalódást. :-)
A tőzsdében benne lehet sok minden, még az is amit mondsz, de nekem az nem igazán jönne jól.
Leginkább azért nem mert azon a május 6.-i napon a kérdéses 2 percben akkora volt a tőzsdék forgalma, hogy nem lehetett lezárni bizonyos pozíciókat. Márpedig ha valaki beragad egy esetleges ellentétes poziban amoikor jön a beöntés, akkor az gyorsan ledarálja a számlát. Akkor nem egy ismerősöm járt így.
Értem.
Bár szerintem ezt már nem veszik meg. Kétszer megvették, harmadszorra nem fogják.
Megvolt benne a dulpa csúcs, szvsz. eljött az Eliot B-C hullám.
Meghát nomen est omen. Hindenburg omen.
Én is napon túlra trédelem, a sáv, amire gondoltam, az 1100 feletti sáv, ami dow jonesnál a 10540-10710 körüli volt. De csak sp500 1100 körülig bírt felszúrni, elvileg egy komolyabb esés benne van most. Persze meg is vehetik, mint az utóbbi időben annyiszor már.
Én napon túl tradelem, ígyhát a napon belüli mozgások viszonylag hidegen hagynak.
1050-nél van egy támasza, igazából ha azt töri, akkor lesz jó a pozíció. Bár ha belegondolok, ezt a szintet vissza fogja tesztelni szvsz. 1050 környékéről.
Aztán majd meglátjuk. :-)
Érdekes.
Ezt még nem olvastam soha, de nekem is van egy egyszerű befektetői indikátorom, ami a mai napon short jelzést adott.
KIderül a következő 5-10 napban. Ha bejön, akkor sávosan lehet eladni.
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem