A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
Korrekciózik mindegyik. Egyenlőre várok. Szerintem most nagyon veszélyes a piac. Ha kitör a háromszögből akkor talán vétel. De ezen a héten nem valószínű.
mit kell itt tétovázni, teszetoszaságból nem élünk meg, aztat írja az újság, mármint a pf.itt jobbra 19:30-kor hogy aszongya:
"A kiemelkedő makrogazdasági adatok holnap látnak majd napvilágot a tengerentúlon"
szm faxom megáll....
ez nem portfolió, hanem legalja.hu
"Jó sokat" küzdött. Ezek nem normálisak. Nyomda ezek szerint szerdától majd újraindul????
Forgalmat mondjuk nem látok, de ha mindez forgalommal megy ma, akkor erősen elgondolkodtató egy pár napos long.
Az sp 500-ban a következő szint, szvsz, 1150.
Ezt a jelenlegi pizíciót nem zártam, pedig már 40 usd körüli volt a profit.
Szerintem, most a visszatesztje van, ha fordul, akkor lehet, hogy ráveszek.
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem