A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
én longban vagyok... több kisebb pozi, az átlgjuk valami 1079 lehet cash spx-en.. ma éjféltől mennek... de egyelőre elég cudarul festenek... nagyon nyögdécsel usa....
Ami az SnP-t illeti az meg ma úgy tűnik, hogy a támaszához ért. Talán megfogja a 1080-as támasz. Ugyan most nincs pozim, de holnaptól lehet, hogy lesz.
Bár az is igaz, hogy itt a tőzsdén is uborka szezon van. Mindenki odvan nyaralni. Trédelem az eur/yen-t is de olyan latymatag, hogy majd elalszom tőle.
Bocs, nem voltam gép mellett.
Hát szerintem csak mégegy korrekció a következő szint áttörése előtt.
Bár tele van vele a púpom, mert most éppen nem jókor jött.
Még mindig longos, de most már megvárom, hogy átmenjen ezen a 1130-as szinten.
A 200 napos most megfogta, - amin csodálkozom - erre nem számítottam.
Dehát egy ilyen eső időben a kicsi profitot is meg kell becsülni.
De ahogyan most nézem, a 1090 fogja, és ha nem lesznek rosszak a hírek, akkor még visszafordulhat.
Én nem is próbálnék ilyet mondani, hogy 1200 fölé megy mert a stratégiámnak nem ez a lényege.
Ha fölfelé megy akkor long, a lefelé akkor short.
Most például nincs pozim, mert kivárom az igazi irányt.
Esetleg daytrade.
Ez a 1090 megtámasztotta, de nem vagyok benne biztos, hogy tartani is fogja. Túl sok a rossz adat. Majd meglátjuk holnap.
Ma kiszálltam mindenből. Longoltam a EUR/YEN-t meg a EUR/USD-t is.
De mindegyik lefordult az ellenállásról.
Talán még a EUR tartja magát valamelyest a dollárral szemben, de az a gyengülés ami a tőzsdéken volt nem tesz jót neki.
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem