A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
tegnap kiraktam a shortot 11016-nál és ugyanott longba fordultam, cél 11350, egyébként ennek a nagy QE-várakozásnak jó nagy zakó lesz majd a vége, de talán még nem most
sp-ben meg shortom van régebbről
fedezve vagyok
na elérte végül a 11030-at az árfolyam, 10950-es long kitéve
11030-ról short
stop és longbafordulás 11080, ha a stop kiüt és a long beköt a célár 11350
ha a stop nem üt ki a 11030-as célára egyelőre 10850, de lehet, hogy mélyebb lesz ennél, még gondolkodom rajta
szerk 6 havison.
Amúgy ha megteszi akkor emelkedő háromszögben folytatódhatna a menet felfelé. Meglátjuk szerintem az elkövetkező 2 hétben le fog esni.
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem