A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
akkor meséld el, egyszerű topictársam mennyire korrelál a beírása a topic címéhez és céljához.... én valahogy nem látom...
"de jó is volna egy jó 1000 alatti S&P. "
az álmadiad és vágyaidat ne keverd sosem bele a kereskedésbe... de ha már erről van szó, szvsz lesz... és szerintem nem is oly soká, de előtte még egy kis fepattnak kellene jönnie TA és eliott szerint is.
nem tudom ti hogy vélekedtek.. de DJI-n, az MACD hisztrogramban pozitív divergencia alakult ki H1-H8 -s időtávokban.... 2H-son iskolaszerűen.... ami az álmoskönyv szerint is bulish jelzés...
hungáriás a számla, euros.... egy elég profi kliens programmal, a neve dealbook 360 (guglin vagy torrenten esetleg keress rá, hatha meg van valahol.)
Régebben a demoja, (ami voltaképp full program volt, csak a számla volt demo, ) innen volt letöltehtő: link
De lehet most már csak a dealbook webes felületre lehet belépni, ami talán nem olyan , mint a kliens program...
Díjakkról a szolgáltatót kérdezd.
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem