Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azért a nagy megmosolygással kicsit várnék azért. Nekem úgy tűnik, elég nyugodtak Orbánék, pedig lenne miért aggódni(pl a HUF pengeélen táncol, a gazdaság döglődik,németek dettó, mindenki retteg az USA vámoktól stbstb). Ha a HUF így marad még vagy 2 hónapig, reszeltek az inflációnak, nem lesz reálbér növekedés a gazdaságban, tovább romlik a közhangulat egy évvel a választások előtt. Ehhez képest ez az indiai kis utazgatás és annak kommunikációja már-már cinikusnak tűnik. Éppen ezért lehet valami, amit mi még nem tudunk: Nem lepne meg, ha széleskörű együttműködési megállapodást kötnénk az USA-val nagyon gyorsan. El tudok képzelni egy 20-25 Milliárd USD-os pénzügyi alapot, ami támogatná az itteni amerikai befektetéseket, ami lehívható hitelkeretként is működhetne. Felfelé nyitott összeghatárral. Ez szerintem visszavinné a forintot 400 körülre. Ne felejtsük el, hogy Jászai is ott volt Mar-a Lago-ban és beszélgetett Musk-kal. Azon sem lepődnék meg, ha kialakulna valamilyen stratégiai együttműködés a távközlési-IT szektorban Musk-ékkal, ellensúlyozandó az itteni kínai nyomulást. És igen, akár a reptérbe is beszállhatnak kisebbségi részesedéssel. Utána már csak egy kis hír kellene, hogy az ottani rendszer-üzemeltetést és fejlesztést a Delta kapta. Milyen érdekes, a Gloster is eladta ezt az üzletágát, csak még a vevő nem ismert. valami ilyesmire gondoltál, Joker?
Én már azt sem bánnám, ha magával az öreg ördöggel állnának össze, csak valami történjen már ezzel a nyomorúságos céggel, mert két év hívján 10 éve vagyok benne, de a csőd alatt izgalmasabb volt bármi, ami az est médiával történt. Ha esett akkor azért, ha emelkedett akkor azért, ha a nav b-ziskodott, akkor azért, ha csaba gyöngye nyilatkozott akkor azért.
Gondolom a cég nem azért vett bele 300M-ért, mert éppen nem volt hovatenni ennyi pénzt. Valamire várunk, reményeim szerint Trump beiktatására. Utána felgyorsulhatnak az események.
Úgy vagyunk mint az egyszeri vadász a viccben: "Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve: - Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz. A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve: - Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz. Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva: - Vadász, vadász te szopni jársz ide..."
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.