Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ami pozitív, nem véletlenül adnak ennek a cégnek hiteleket.. gondolom előtte jól átvizsgálták hogy nincs e kamu csalás a háttérben
Törölt felhasználó2021. 07. 13. 13:45
En jól alaposan bevasaroltam 65ft on Az a 200miliardos keretszerződés egy jelentős része itt realizalodhat az jelentős bevétel forrás lehet Én összesen kb 203miliard Ft(keretszerződések) számoltam össze +a Vodafone torony Én arra spekulalok hogy 30-40miliard árbevétel lehet évente.Ugye a tőzsde a jövőt árazza és én pozitívan látom a elkövetkező 2-3honapot
HókuszPókusz az egész: Aki beleragadt, nem adja itt. Újak meg bottal sem piszkálják ezt a fostalicskát az elmúlt évek után. Nem is tudom minek bohóckodnak ezek a bohócok.
elképesztő, de honnan a tökömből kerül elő ennyi kibaszott eladó pakk itt, honnan, kitől, mikor már tizenkétszer megvették oda-vissza az összes papírt, ami jelenleg forog és még senki soha nem jelentett, viccek vicce, fájdalmas vicce....70-ről beszélünk h basznák már meg tényleg...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.