Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sajnos néhány éve a béten szereplő kis- közepes cégek sportot csinálnak, hogy ki tudja jobban megkárosítani a részvényeseit!! Ahol van némi bevétel megpróbálják kilopni, osztalékként kivenni maguknak, eszük ágában sincs osztozni a részvényesekkell!! Sajnos egyre inkább úgy érzem mintha kartellbe tömörültek volna, kizárólag azért hogy lenyúljanak bennünket ,amihez nagyszerűen asszisztál az MNB 😟 Azért 5-10-15 stb. évre visszamenőleg egy korrekt prosperáló cég eredményeiben tükröződött a részvényárfolyama is.
nézd ha normálisan rendeznék a céget, korrekten, bevétel stb simán lehetne 210 Az látszik h van potenciál a deltában illetve lehetne, ha korrekten csinálnák....
Ez úgy lesz 210 valamikor is mint Opus 610 , app 1000,vagy set 200. Azaz soha a büdös életben!!! Örüljünk ha ez évben 90-100 közé visszarakják a spekák, hogy újra beborítsák 60 ra.
Az lest a végén tutu ezért baszakidnak itt, és nyimják le mert tudják ezt, sőt szerintem direkt ezért csinálták ezeket a lenyomásokat mnb huzigatásokat hogy 100 alatt mindent vegyenek.aztán meg 210 , tutko ez van szerintem ez undorito mutyi.és millen sokan eldobálták!
tudjátok az a legnagyobb faszság h itt szívunk évek óta és még mindig ezt kell nézni h 69 fék, nagy pakk, h basznák már meg h egy picit se lehet egyenesen, tisztességesen csak megtévesztve, átbaszva, visszaélve? Delta, mint cég ezek vagytok ti? Végre tegyetek valamit ami nekünk kedvez, ami egyenes, ami tisztességes, ne ahhoz asszisztáljatok h 69 alatt elszedik a kicsiktől, hanem vigyétek már 210-re ahogy ígértétek....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.