Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
azt azért ne feledjük h a 72 se érte el, semmi, még egy éves távlatba is 100 felett volt, mi az a 71 ne bohóckodjunk már...70 körül volt fél évig, vicc az egész...
A takarék beleszaladt egy harmicas büntibe jó pár dolog miatt. Matolcsy "Az MNB szerint a bírságok összegének meghatározásakor súlyosító körülménynek számított egyes hiányosságok kockázati súlya, besorolása, illetve a Takarék Bankcsoport pénzpiaci súlya is" Itt mi mennyivel szaladtunk bele 125+20 ba, közbe elvileg 7 mrdt ér a cég 😂Ha már pénzpiaci súly óriási 😂
Az lenne a király ha elfogadnák a 210 et akkor min 250 hasitana.jo volna karácsonyi micsoda évünk lenne, ez tényleg felámadása lenne a az estmédiának, delts néven
Aki a BÉT-en grafikonozik, vagyis próbál valamely "szabályrendszert" értelmezni az igencsak távol került a reális látástól, mint maga a BÉT! A mindenkori érdekkörök és a beetetett kisbüfik (akik bégetve mint a birkák próbálják felvenni az árfolyamok pillanatnyi ritmusát, csak valahogy soha nem sikerül) mozgatják a papírokat, mindennemű fundamentumok vagy valós értékek nélkül! Nem is értem, hogy miért nem veszik észre a világban a gazdagok, hogy itt, fillérekért lehetne cégekben részesedést szerezni és utánna a valós árbevétel/nyereség alapján pedig kilopni a pénzt, mint ahogy az itt bevezetett cégek (föként a "kis" papíroknál) teszik! Én tuti megszivatnám mindegyiket itt a BÉT-en, úgy hogy azt is megbánná, hogy valaha céget alapított és hagyta, hogy lemenjen az árfolyam! Egyszer ráfognak cseszni, mert ahogy a mondás mondja: "Addig jár a korsós lány a kútra, ameddig alá nem vernek...!"
Abszolút így gondolom én is. Vagy előtte 2 3 hónappal kell megcsin mire lejár vagy utána 1 2 3 hónapra rá fogják. De egy az egybe nem hiszem h egyből menni fog arra hogy hopp lejárt. Ha ezt nem lövik fel ebben max a jovohonapba, akkor szerintem szept okt elitelik szépen aztán hátha még nátha november decbe. Mondjuk akkor még már a fu se nő tavaszig általában. Kivan ez jól találva csontos halál
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.