Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Srácok, ez a mai nap totál értelmetlen. Én megyek is, inkább kezdem a hétvégét. Reméljük hétfőn jobb lesz a helyzet... Szóval mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Szevasztok
Ha benézne legalább egy időre 7720 alá, akkor lenne miről beszélni. Rocco még mindig 7805-el van elfoglalva, én meg kezdem úgy érezni magam, mint múlt héten. Ez a lavírozás kezd bosszantani.
Jah, tudod még a Wana-t ekéztem, mondom mész te a k.anyádba a 20 pontos sávos baszással, amit ugye magyarázta milyen jól ki lehet használni. Itt röhögtünk. Na most meg hova jutottunk. Áhh faszom :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?