Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Néztem a DAX components-et, szektoronként: pénzügyi szektor nagyon fel, gyógyszeripar nagyon le, technológia kicsit le...
Na ez vajon mit jelent?
Mintha a "biztonságos" gyógyszeriparból áttáraztak volna a kevésbé biztonságos pénzügyi szektorba.
Igen, így van, ahogy a Sergei mondja, azzal a különbséggel, hogy nem a cerkámat nem szeretem nyilvánosan kitárgyalni, hanem a magánéletemet. :) Egyébként, ha nincs mozgás szerintem simán mehetnek az ilyen hozzászólások. Nincs rá nagy flame, tehát kezelhető a dolog és így legalább attól sem kell tartani, hogy a topic teljesen kihal. :)
Síelés helyett nyomjál ilyen vadvízi evezést :D Mondjuk az esőt is utálom, de kell a földeknek. Én gondolok a mezőgazdaságra is, pedig nem longolom a búzát. Meséltem, amikor parasztok közé mentem szakmai látogatóba?
Ez így van ahogy a Sergei is mondja, mert most nézd meg a daxot, ok, tudom, hogy ez egy dax fúrom, de lassan hetek ota nincs miről beszélni ami ezzel kapcsolatos, ne izgulj amikor van mozgás azonnal előkerülnek a támaszok ellenállások és minden, és a személyes beszélgetésből szakmai lesz...De pld a mai napért is kárt volt felkelnem az ágyból legalábbis eddig.
Hihetetlen úgy szakad az eső, ilyet még nem láttam a városon átmenő folyó szintje 3 métert emelkedett 2 nap alatt alapból kb 1,5 méter a víz mélysége...Nagyon komoly...
Témába vágó komoly dolgokat ne remélj, az a csapat eltávozott innen. Mi pedig ilyen amatőr bunkó parasztok vagyunk, szóval sajnos ez van. De nézd a jó oldalát, nem kell oldalakat vissza lapozgatnod, mivel bármennyit lapozol csak a mi faszságainkat fogod találni :)
Mailben hosszabb, illetve nagyon személyes jellegű dolgokat beszélünk meg. JK például nem szereti, ha nyilvánosan tárgyaljuk ki a cerkáját, engem pedig nem zavar, mint az tudjátok.
Szóval, ha meg akarom kérdezni a Jhonytól, hogy mi újság, és erre válaszol pár mondatban, ezért nem fogok neki mailt írni, hanem megteszem itt, aztán úgy is eltévedünk szakmai irányba. Vagy nem. Pedig fel is hívhatnám, hisz tudjuk egymás telefonszámait.
Minden bántó szándék nélkül kérdezem, hogy ha már tudjátok egymás email címét, akkor miért itt beszélitek meg a dolgaitokat?
Nem látok semmilyen logikát abban, hogy mennyivel könnyebb egy fórumba begépelni ugyanazt a szöveget, amit egy emailben is megtehetnétek.
Ennek így csak annyi haszna van, feltéve ha ez a cél, hogy lassan senki sem szól hozzá az eredeti témához, mert tényleg képtelenség, unalmas, és fárasztó oldalakat lapozgatva kimazsolázni a témába vágó dolgokat.
Ismétlem magamat, nem csesztetésből kérdezem, pusztán kíváncsi vagyok.
Huh várjál... hát nincs. Az a baj, hogy ebben az évben mélységes emberi dolgokkal foglalkoztam eddig és kezdek nagyon megértő lenni. A kurva ibex például szépen megyeget.
:) Nem, nem buktam a hét végén megyünk ide nem messze...Ahová járunk az 1600-2000 méter ott néztem 40 centi jó minőségű hó van és -2 fok, de majd jövő héten hétfőn megírom milyen volt.. :)
Szeva! Baszki nálunk tegnap szakadt a hó, hatalmas pelyhekben. De már szinte semmi nincs belőle. Mondjuk olvadt folyamat, szóval ezt sem nevezném igazán télnek. 8 fok viszont komoly, el tudnám viselni. Mondtam neked, hogy buktad a síszezont :/
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?